Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli

2013/09/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mostantól kezdve a diszkókirálynők ugyanolyan jól érzik majd magukat, mint a rock, a metál, a hiphop, a dance, a techno, a retrozenék rajongói az ősszel fellépő magyar és külföldi bandáknak köszönhetően. A buli már szeptemberben indul megújult Club 202-ben, a Fehérvári úton.

Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli

A ősz első hónapjában többen is ünneplik majd a születésnapjukat a Club 202-ben! Hazánk legismertebb country zenekara, a 100 Folk Celsius itt ünnepli születésének 37. évfordulóját szeptember 14-én, ráadásul egy igazán különleges koncerttel!

A zenekar és mi is már ugyancsak benne vagyunk a korban, ezért mindegyik születésnapunkat megünnepeljük, nemcsak a kerek évfordulókat – mondta Littvay Imre, a zenekar vezetője. - A buliban lesznek vendégek és barátok, de vendégbarátok is. Ilyen lesz az Omega közkedvelt billentyűse, Benkő László, akinek legutóbb mi is játszottunk a születésnapján, de ott lesz Szigeti Ferenc is a Karthagóból, akivel Kocsándi Miklós személyében közös énekessel büszkélkedhetünk, de ott lesz Boros Lajos is, akivel egykor együtt kezdtünk zenélni, és azóta tizenöt évenként elvállalja, hogy felkonferál minket. Annyi bizonyos, hogy azért is érdemes eljönni, mert talán már soha nem lesz olyan alkalom, amikor a 100 Folk Celsius Omega vagy Karthago dalokat ad elő!

Szeptember 21-én is egy igazán különleges buli lesz, hiszen a Neoton Família sztárjai még soha nem léptek fel a Club 202 színpadán. Csepregi Éváék már nagyon készülnek erre a fergeteges koncertre az összes jól ismert Neoton Família slágerrel, hiszen a nyári turné után itt kezdik őszi koncertsorozatukat egy kétórás, őrületes koncerttel!

A két zenekaron kívül a Club 202 programját szeptember 13-án a finn folk-metál zenekar a Finntroll, az ugyancsak metál játszó TYR, valamint Izland legkedveltebb folk-metál zenekara, a Skalmöld kezdi fanatikus rajongóik legnagyobb örömére. Ebben a hónapban a Deep Purple dalai is felcsendülnek a Cry Free-nek köszönhetően szeptember 20-án, de egy másik tribute banda, az Iron Maidnem is itt tartja majd a 17. születésnapi koncertjét szeptember 28-án, amikor a vendégük a Chemical Wedding lesz.

 


Képtár

  • Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli kép 18490
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek