Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli

2013. szeptember 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mostantól kezdve a diszkókirálynők ugyanolyan jól érzik majd magukat, mint a rock, a metál, a hiphop, a dance, a techno, a retrozenék rajongói az ősszel fellépő magyar és külföldi bandáknak köszönhetően. A buli már szeptemberben indul megújult Club 202-ben, a Fehérvári úton.

Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli

A ősz első hónapjában többen is ünneplik majd a születésnapjukat a Club 202-ben! Hazánk legismertebb country zenekara, a 100 Folk Celsius itt ünnepli születésének 37. évfordulóját szeptember 14-én, ráadásul egy igazán különleges koncerttel!

A zenekar és mi is már ugyancsak benne vagyunk a korban, ezért mindegyik születésnapunkat megünnepeljük, nemcsak a kerek évfordulókat – mondta Littvay Imre, a zenekar vezetője. - A buliban lesznek vendégek és barátok, de vendégbarátok is. Ilyen lesz az Omega közkedvelt billentyűse, Benkő László, akinek legutóbb mi is játszottunk a születésnapján, de ott lesz Szigeti Ferenc is a Karthagóból, akivel Kocsándi Miklós személyében közös énekessel büszkélkedhetünk, de ott lesz Boros Lajos is, akivel egykor együtt kezdtünk zenélni, és azóta tizenöt évenként elvállalja, hogy felkonferál minket. Annyi bizonyos, hogy azért is érdemes eljönni, mert talán már soha nem lesz olyan alkalom, amikor a 100 Folk Celsius Omega vagy Karthago dalokat ad elő!

Szeptember 21-én is egy igazán különleges buli lesz, hiszen a Neoton Família sztárjai még soha nem léptek fel a Club 202 színpadán. Csepregi Éváék már nagyon készülnek erre a fergeteges koncertre az összes jól ismert Neoton Família slágerrel, hiszen a nyári turné után itt kezdik őszi koncertsorozatukat egy kétórás, őrületes koncerttel!

A két zenekaron kívül a Club 202 programját szeptember 13-án a finn folk-metál zenekar a Finntroll, az ugyancsak metál játszó TYR, valamint Izland legkedveltebb folk-metál zenekara, a Skalmöld kezdi fanatikus rajongóik legnagyobb örömére. Ebben a hónapban a Deep Purple dalai is felcsendülnek a Cry Free-nek köszönhetően szeptember 20-án, de egy másik tribute banda, az Iron Maidnem is itt tartja majd a 17. születésnapi koncertjét szeptember 28-án, amikor a vendégük a Chemical Wedding lesz.

 


Képtár

  • Indul a klubszezon: 100 Folk Celsius-szülinap és Neoton Família-buli kép 18490
 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek