Ismét Budapesten játszik a Napra!

2016/01/15  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Közel egy év távollét után február 5-én visszatér az A38 hajóra a 2015-ös év zenészének választott Both Miklós és zenekara, a Napra. A formáció különleges közreműködőkkel teljesedik ki az est idejére, Molnár Tamás szaxofonnal és Rácz Richárd szintetizátorral csatlakozik hozzájuk, akikkel együtt szinte nagyzenekarrá teljesednek majd a színpadon.

Ismét Budapesten játszik a Napra!

Az együttes izgalmas időszakon van túl, hiszen tavaly ünnepelték tizedik születésnapjukat, nemrégiben pedig Indiából tértek haza, ahová egy tizenkét állomásos turnéra utaztak, és csodálatos helyszíneken léptek fel. Both Miklós korábban többször is beutazta Kínát, melynek eredményeképp elkészült többek között a Kínai utazólemez is, így nem volt váratlan a keleti kapcsolódás, melyet ezúttal a Naprával elevenített fel.  A zenekarvezető a kínai gyűjtés után a 2014-es évet főként a Palimo Story-nak szentelte, mellyel egy alternatív tehetségkutató keretén belül kutattak fel zenészeket Magyarország leszakadt régióiban. Ennek egyfajta folytatásaként tavaly Ukrajnában kezdett gyűjtőmunkába, melyet szintén egy filmes stáb dokumentált.

Az őszi indiai körút után folytatta fáradhatatlan zenegyűjtő útját Közép és Északkelet-Ukrajnában, ahonnan most tért vissza Budapestre, hiszen ismét egy új és izgalmas feladat vár rá: A Dal 2016 zsűritagjaként lesz jelen a képernyőn január 23-tól az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszelekciós versenyében. A gitárprímás tehát rá jellemzően nyughatatlanul újabb és újabb projekteken dolgozik, miközben  készül a Naprával az egyedülálló és különleges atmoszférájú februári koncertjükre, mely a téli-tavaszi szezon egyetlen budapesti fellépése lesz.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek