Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

2013. június 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Akasztott ember házában kötélről = árvíz idején vízitúráról: Fekete Szakáll Kapitány az idén is meghirdette vízi hadjáratát a Kis-Duna vadregényes tájain. Égre-földre, de leginkább vízre keresi azokat a kalandozó kedvű kalóztanoncokat és profi kalózokat, akik ezen a hétvégén csatlakoznának a csapathoz.

Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

Július 5-én pénteken hajnali 11 órakor hajózik ki az armada a kalóztanyáról (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.), s nagyjából 15 óra körül érkeznek meg a Dunavarsányi Mami vendégházba, ahol tábort vernek (sátor sk), és elkezdödik a kétnapos tivornya.

Szombaton délelött kenuverseny, kalózpróba, kincsvadászat és egyéb vetélkedők szórakoztatják a kalózcsírákat, fődíj egy láda rum! A folytatásban is a mulatságé lesz a főszerep... ki meddig bírja. Vasárnap délben felhúzzák a vitorlát, és 16 óra körül érkeznek vissza a kiindulási pontra.

A hétvége zenei aláfestésről a Zorall zenekar akusztikus formációja, a Macskajaj gondoskodik, de ott lesz a Vasmacska, a Fight Club és a BugZ zenekar is.

A program részletes leírása megtalálható a www.zorall.hu vagy a facebook/zorall oldalakon.


Képtár

  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13892
  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13894
 

 

Szólj hozzá!


Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ők a Billboard Music Awards 2018 nyertesei

A díjátadóra Las Vegasban került sor május 20-án. A nyertesek közül nagyon sokan fel is léptek a gálán, és emlékezetes produkciókkal színesítették a rangos eseményt.

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek