Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

2013. június 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Akasztott ember házában kötélről = árvíz idején vízitúráról: Fekete Szakáll Kapitány az idén is meghirdette vízi hadjáratát a Kis-Duna vadregényes tájain. Égre-földre, de leginkább vízre keresi azokat a kalandozó kedvű kalóztanoncokat és profi kalózokat, akik ezen a hétvégén csatlakoznának a csapathoz.

Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

Július 5-én pénteken hajnali 11 órakor hajózik ki az armada a kalóztanyáról (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.), s nagyjából 15 óra körül érkeznek meg a Dunavarsányi Mami vendégházba, ahol tábort vernek (sátor sk), és elkezdödik a kétnapos tivornya.

Szombaton délelött kenuverseny, kalózpróba, kincsvadászat és egyéb vetélkedők szórakoztatják a kalózcsírákat, fődíj egy láda rum! A folytatásban is a mulatságé lesz a főszerep... ki meddig bírja. Vasárnap délben felhúzzák a vitorlát, és 16 óra körül érkeznek vissza a kiindulási pontra.

A hétvége zenei aláfestésről a Zorall zenekar akusztikus formációja, a Macskajaj gondoskodik, de ott lesz a Vasmacska, a Fight Club és a BugZ zenekar is.

A program részletes leírása megtalálható a www.zorall.hu vagy a facebook/zorall oldalakon.


Képtár

  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13892
  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13894
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek