Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

2013. június 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Akasztott ember házában kötélről = árvíz idején vízitúráról: Fekete Szakáll Kapitány az idén is meghirdette vízi hadjáratát a Kis-Duna vadregényes tájain. Égre-földre, de leginkább vízre keresi azokat a kalandozó kedvű kalóztanoncokat és profi kalózokat, akik ezen a hétvégén csatlakoznának a csapathoz.

Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra

Július 5-én pénteken hajnali 11 órakor hajózik ki az armada a kalóztanyáról (1203 Budapest, Gubacsi hídfő 5.), s nagyjából 15 óra körül érkeznek meg a Dunavarsányi Mami vendégházba, ahol tábort vernek (sátor sk), és elkezdödik a kétnapos tivornya.

Szombaton délelött kenuverseny, kalózpróba, kincsvadászat és egyéb vetélkedők szórakoztatják a kalózcsírákat, fődíj egy láda rum! A folytatásban is a mulatságé lesz a főszerep... ki meddig bírja. Vasárnap délben felhúzzák a vitorlát, és 16 óra körül érkeznek vissza a kiindulási pontra.

A hétvége zenei aláfestésről a Zorall zenekar akusztikus formációja, a Macskajaj gondoskodik, de ott lesz a Vasmacska, a Fight Club és a BugZ zenekar is.

A program részletes leírása megtalálható a www.zorall.hu vagy a facebook/zorall oldalakon.


Képtár

  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13892
  • Jack Sparrow besírna - Zorall Kalóztúra kép 13894
 

 

Szólj hozzá!


A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a Fekete-Lyuk-kiállítást

A Kiscelli Múzeum Nagy Gyula emlékének ajánlja a...

Szomorú aktualitást ad ennek a tárlatnak, hogy a "Big Boss" a közelmúltban hunyt el, már nem érhette meg a megnyitót.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Aretha Franklin emlére énekel a Harlem Gospel Choir Budapesten

Az afro-amerikai zene nagykövetei december 2-án Aretha Franklin nagysága előtt tisztelegnek és a zenei irodalom legszebb dalaiból válogatnak a MoM sportban.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek