Jamie és a csodakoncert

2013. május 08.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Rendhagyó koncertre készül május 8-án, szerdán a tavaly szeptember óta ismét Írországban élő Jamie Winchester. A zöldpardonos koncert azért ígérkezik különlegesnek, mert hosszú ideig ez lesz az egyetlen (szabadtéri) lehetőség a zenész és társai meghallgatására.

Jamie és a csodakoncert

Huszonöt Magyarországon eltöltött év után, tavaly ősszel jelentette be Jamie Winchester, hogy elköltözik Budapestről és visszatér szülőhazájába, magyar rajongói legnagyobb bánatára. Ugyanakkor mindenkit megnyugtatott, a zenéléssel nem hagy fel, és megígérte, hogy több ízben haza is látogat majd, egy-egy koncert erejéig. Ilyen ez a mostani alkalom is:

Tulajdonképpen kéthetente visszajárok Magyarországra és a barátaimmal is ugyanúgy találkozom mint eddig, úgyhogy igazából nem is érzem olyan nagynak ezt a változást. Az elmúlt 25 évem, a rengeteg koncertélmény pedig természetesen mind-mind Magyarországhoz kötnek. A ZP-s bulik ráadásul mindig különlegesen jól sikerültek, így a zenekarommal most megpróbáljuk a régi koncertek hangulatát felidézni." – mondta az énekes. Jamie azt is elárulta, hogy a koncert több szempontból is egyedülálló lesz, már csak a zenekar létszámát tekintve is. "Óriási bulival készülünk, hiszen szinte mindenki, aki valaha a zenekarom tagja volt, fellép velem szerda este. Egészen pontosan nyolcan leszünk majd a színpadon, amitől a hangzás is hihetetlenül dús lesz, úgyhogy én személy szerint már nagyon izgatott vagyok." – árulta el Jamie. Amellett pedig, hogy ebben a formában utoljára lesz látható a zenekar, van még valami, ami kihagyhatatlanná teszi a koncertet. "Egészen szeptemberig ez lesz az egyetlen nagyszabású, hangos, táncolós szabadtéri fellépésem, így aki nem akar őszig várni egy újabb alkalomra, annak mindenképpen ott a helye május 8-án, szerdán a Zöld Pardonban!" - tette hozzá az ír énekes.

A koncertre a belépő 400 forintba kerül.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek