Jamie és a csodakoncert

2013/05/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Rendhagyó koncertre készül május 8-án, szerdán a tavaly szeptember óta ismét Írországban élő Jamie Winchester. A zöldpardonos koncert azért ígérkezik különlegesnek, mert hosszú ideig ez lesz az egyetlen (szabadtéri) lehetőség a zenész és társai meghallgatására.

Jamie és a csodakoncert

Huszonöt Magyarországon eltöltött év után, tavaly ősszel jelentette be Jamie Winchester, hogy elköltözik Budapestről és visszatér szülőhazájába, magyar rajongói legnagyobb bánatára. Ugyanakkor mindenkit megnyugtatott, a zenéléssel nem hagy fel, és megígérte, hogy több ízben haza is látogat majd, egy-egy koncert erejéig. Ilyen ez a mostani alkalom is:

Tulajdonképpen kéthetente visszajárok Magyarországra és a barátaimmal is ugyanúgy találkozom mint eddig, úgyhogy igazából nem is érzem olyan nagynak ezt a változást. Az elmúlt 25 évem, a rengeteg koncertélmény pedig természetesen mind-mind Magyarországhoz kötnek. A ZP-s bulik ráadásul mindig különlegesen jól sikerültek, így a zenekarommal most megpróbáljuk a régi koncertek hangulatát felidézni." – mondta az énekes. Jamie azt is elárulta, hogy a koncert több szempontból is egyedülálló lesz, már csak a zenekar létszámát tekintve is. "Óriási bulival készülünk, hiszen szinte mindenki, aki valaha a zenekarom tagja volt, fellép velem szerda este. Egészen pontosan nyolcan leszünk majd a színpadon, amitől a hangzás is hihetetlenül dús lesz, úgyhogy én személy szerint már nagyon izgatott vagyok." – árulta el Jamie. Amellett pedig, hogy ebben a formában utoljára lesz látható a zenekar, van még valami, ami kihagyhatatlanná teszi a koncertet. "Egészen szeptemberig ez lesz az egyetlen nagyszabású, hangos, táncolós szabadtéri fellépésem, így aki nem akar őszig várni egy újabb alkalomra, annak mindenképpen ott a helye május 8-án, szerdán a Zöld Pardonban!" - tette hozzá az ír énekes.

A koncertre a belépő 400 forintba kerül.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek