Év koncertje - szavazás

Januárban is szilveszteri a hangulat az Orfeumban

2015. január 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Bár lassan kénytelenek vagyunk hozzászokni, hogy minden szempontból beindult az új esztendő, az Orfeum januári programkínálatával igyekszik visszaidézni a gondtalan, bulis, év végi pillanatokat. Ajánló rovatunk folytatódik.

Januárban is szilveszteri a hangulat az Orfeumban

Január 10.

REGGAETON VS. R'N'B PARTY & SALSA DANCERS' NIGHT (PÓTSZILVESZTER)

Amíg a Pódium Teremben az elmúlt évtized legtrendibb latin stílusa, a reggaeton, valamint r&b-, hiphop- és latinpop-ritmusok, addig a Bankett Teremben lábmozgató salsa-, timba-, bachata- és kizombadalok szólnak. Az éjfélig tartó Happy Hour zárása a tombola, ahol értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

☆ Reggaeton vs. R'n'B Party a Black Time Hip-Hop Tánciskola, Capoeira Show by Ronaldo & Bruno, valamint Mr. Mack & DJ Alan közreműködésével

☆ Salsa Dancers' Night a DJ Rafi és barátai közreműködésével


Január 14.

EISEMANNTÓL SZENESIG – ÚJÉVI GÁLAMŰSOR

Az egyedi kultúrmissziót 4. éve teljesítő Orfeum újévi gálaműsora pontosan azt a századfordulós lokálvilágot idézi meg, amiért az egyetlen pesti mulató megalakult.
A bájos dalokat, a könnyed, minőségi szórakozást zászlajára tűző, boldog újévet köszöntő show igen gazdagnak ígérkezik: 4 énekes, 5 zenész és 4 táncos kápráztatja el látványos elemekkel, magas színvonalon az időutazásra vágyókat.

Kedvelt operett-betétdalok, kuplék, sanzonok, táncdalok a XX. század elejétől az 1960-as évekig csendülnek fel; többek között Eisemann Mihály, S. Nagy István, Szenes Andor, Szenes Iván és Zerkovitz Béla örökké fiatal, édes szerzeményei: Éjjel az omnibusz tetején, Holdvilágos éjszakán, Lelketlen ember, Pá, kis aranyom…
Mindemellett a manapság méltatlanul hanyagolt, pompás ruhakölteményekben előadott kán-kán és revütánc is előtérbe kerül.

Közreműködik a HungarOperett szalonzenekara, tánckara és szólistái, valamint az Orfeum állandó művészei, Kállai-Kiss Zsófi és Weisz Viktor.


Január 15.

TONY BENNETT & FRIENDS – GÁBRIEL

Farkas Gábor Gábriel legújabb műsorával ezúttal példaképe, Tony Bennett előtt adózik. Életükben érdekes párhuzam, hogy az előadó-művészet mellett a képzőművészetben is jeleskednek.
Ezen az estén egy különleges galériába kalauzol bennünket az Orfeum állandó sztárja: Tony Bennett életművéből készített számunkra egy gazdag kiállítást.

A megszokott trió: Csák Péter(zongora), Farkas Péter Bubu(jazz-basszusgitár) és Földesi Attila(dobok), most kvartetté bővülRieger Attila (gitár) belépésével.

Frank Sinatra kedvenc énekese három duettalbumon a könnyű- és komolyzene kiválóságaival (Christina Aguilera, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Mariah Carey, Céline Dion, Gloria Estefan, Aretha Franklin, Elton John, Diana Krall,John Legend, George Michael, Sting, Barbra Streisand, Amy Winehouse,Stevie Wonder stb.) rögzített kisebb-nagyobb csodákat. A Lady Gaga-val közös felvételeit csokorba gyűjtő Cheek to Cheek a több mint 6 évtizede a pályán lévő élő legenda 57. stúdióalbuma.
A havonta megrendezésre kerülő koncertek meglepetéseket is tartogatnak. Gábriel minden alkalommal más és más, különlegesebbnél különlegesebb duettpartnert invitál, hogy a különböző zenei, előadói műfajok képviselőit is bevonja az általa oly fantasztikusan képviselt, klasszikus jazzvilágába.


Január 23. 21.00

BUBLÉ & MORE – GÁJER BÁLINT

A sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra.

Önálló műsorában Gájer Bálint a fülbemászó Bublé-dalok mellett saját szerzeményekkel, valamint nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja személyisége által összefogott, egységes keretbe zenei mondanivalóját.

Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek