Jelmezes felvonulás, koncerthegyek: Gödör Karnevál

2014. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kistehén, Zagar, colorStar, Romano Drom, Korai's Banditos és mások: kétnapos karnevált rendeznek koncertekkel február 7-8-án a fővárosi Gödör Klubban

Jelmezes felvonulás, koncerthegyek: Gödör Karnevál

A karnevál ősi télbúcsúztató, tavaszköszöntő, jelmezes, táncos népünnepély – a Gödör Klub szervezőinek régi terve, hogy csináljanak egy sajátot ebben a műfajban. Most meg is valósul ez az elképzelés, természetesen a Gödör arculatához, ízlésvilágához passzintva.

Az első nap fellépői között lesz a Vasárnapi Gyerekek, amely a magyar underground nagyjainak munkásságát igyekszik folytatni, koncertet ad a Kollár-Klemencz László által vezetett Kistehén, valamint a Zagar is. Utóbbi, a magyar elektronikus zenei színtér egyik legfontosabb csapata nemcsak itthon, hanem külföldön is kivívta az elismerést tavalyi lemezével, a Light Leaksszel.

Pénteki fellépők még: Big Muff, DJ Buci

Február 8-án, szombaton lép fel colorStar, amely nemrég új klippel (Blind and Deaf) jelentkezett, szokás szerint lendületes, táncos koncertre készül, melyen a már jól ismert slágerek mellett a készülő és idén tavasszal megjelenő háromszámos kislemez dalai közül több is elhangzik.

Ezen a napon ott lesz a karneválon a Romano Drom is, amely az oláh cigány dallamokat kortárs zenei élménnyé varázsolva szólaltatja meg. A Kovács Antal által szerzett egyedi fúziós zenében a több száz éves zenei kultúrát katalán rumbával, arab, balkáni és popzenei ritmusokkal vegyítik. A 15 éves Romano Drom februárban jelentkezik új albummal, a hónap második felében pedig amerikai turnéra indul, és New Yorkban, Bostonban, Philadelphiában lép fel.

Szombati fellépők még: Stukker, Gypo Circus, Korai's Banditos.

A koncertek előtt pénteken 19 órától karneváli vonulással veszi kezdetét a buli Dob utca-Gozsdu udvar-Király utca útvonalon, ahol Ágoston Béla és zenekara (Mágustones) játszik. Lesz vásár, mutatványosok és kézművesek is. Öltözzetek be!

 


Képtár

  • Jelmezes felvonulás, koncerthegyek: Gödör Karnevál kép 26035
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek