Menopauza 1170x180

Jól sikerült a próbakör: levegőben maradnak a Rapülők

2017/03/03  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az – országos vihart kavart – arénás koncertek után a Rapülők pilótái úgy döntöttek, hogy ennél még többször is a levegőbe tudják emelni a gépet, így vidéki helyszínekre is elmennek az Ájlávjú megashow-val. Elsőként a debreceni a Főnix Csarnokban szállnak fel április végén, de a VOLT fesztiválon is tesznek egy kört.

Jól sikerült a próbakör: levegőben maradnak a Rapülők

Két este alatt mintegy húszezer ember volt részese az Arénában, amikor a Rapülők megalakulásuknak 25 éves évfodulóját ünnepelték. A koncert utáni médiahullámban aztán kapott mindenki: először a zenekar, aztán a kritikusok. (Nekünk volt egy koncertbeszámoló-ígéretünk, sajnos, végül nem kaptuk meg.)

Mindettől függetlenül úgy döntöttek, maradnak még egy kicsit. A hivatalos közlemény a közönségtől kapott energiával és szeretettel magyarázza a döntés, de a new ages megközelítés helyett hadd legyünk az ördög ügyvédei: nyilván vannak ennek a dolognak egyéb olvasatai is... Mindenesetre tán elegánsabb lett volna mindezt előre közölni, és akkor a vidékiek pl. nem zarándokolnak fel a Budapestre – a koncertjegyen kívül egyéb költségekbe verve magukat.

Az első koncert április 22-én lesz Debrecenben, a Főnix Csarnokban, a következő június 29-én a VOLT Fesztiválon, augusztus 4-én Miskolcon, a Lovagi tornák terén,majd végül Győrben, az Audi Arénában december 29-én zárják a jubileumot az ITT A VÉGE show-jukkal, de ezeken kívül még további helyszíneket is terveznek.

"Nincs semmi baj! Habzsi-dőzsi, tejbe vaj.
Nincs semmi baj! Csak engem soha meg ne csalj!
Hé hidd csak el, élvezem, hogy létezel!
Miért fékezel? Ugye tudod azt, hogy közeledik 2000!"


 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek