Jönnek a lemezek, bevágtáznak a halottkémek!

2015. október 05.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az idén 40 éves VHK új sorozatot indít: klasszikus lemezeit játssza el sajátos koncertprogramon belül.

Jönnek a lemezek, bevágtáznak a halottkémek!

Az első ilyen megmozdulás október 10-én az A38 Hajón lesz, és nyitányként A Halál móresre tanítása című lemez dallamai csendülnek fel, utána pedig a zenekar a többi korongról válogatott számokat zúdítja a közönségre. A rituális punk sámánjai visszatérnek, hogy újabb szertartás közepette megszabadítsák rajongóikat a feleslegestől és a rossztól.

A VHK vendége ezen az estén az Alba Hyseni Project lesz.

Jegyár: 09.25-ig 3.000 Ft, utána 3.500 Ft

Menetrend:

kapunyitás: 18:30
Alba Hyseni Project: 19:30
Vágtázó Halottkémek: 20:45

A Melody Maker azt írta, hogy „a VHK-t látva értettem meg, milyen veszélyes utat is jelenthet a „rock and roll”. A New York Times szerint „A VHK zenéje alapvető, elementáris, telített megszállott, felvillanyozó szenvedéllyel”. A Splendid E-zine pedig megírta: „Vigyázat, mindannyian ti, amerikai bandák, mert a Vágtázó Halottkémeket hallgatni olyan, mint dinamitot és detonátort tenni az agyatokba, hogy felhasítja minden előítéleteteket arról, amit ma nem szokásos zenének tartotok.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015



 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek