Jövő heti hírmondó az Akváriumból

2014. október 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

November első hetében a fagyos időjárás hatására mi is melegebb vizekre evezünk. Vagy alámerülünk. Esetleg úszunk a boldogságban. A lényeg, hogy az előttünk álló 7 estéből 4-et biztosan az Akvárium színpadai előtt töltünk. Heti nagyonajánló következik.

Jövő heti hírmondó az Akváriumból

November 4-én azonnal belecsapunk a lecsóba, ugyanis egy hazánkban még kevésbé ismert (legalábbis névről) alternatív rockcsapat, a Kongos házibulijára vagyunk hivatalosak. Dél-Afrika jelenlegi üdvöskéi a négy Kongos testvér, akik gyerekkoruktól kezdve együtt zenélgettek, de csak az iskolai évek után kezdtek komolyabban foglalkozni a dologgal. 2012-ben jelent meg első, és mindezidáig egyetlen albumuk Lunatic címmel, mely egy évvel később került piacra Amerikában. Onnantól mondhatjuk, hogy a srácok karrierje beindult, hisz az amerikában oly népszerű sportág a pankráció legnagyobb szervezete a WWE is felhasználta Come With Me Now című dalukat versenysorozataikban, illetve ami ennél is fontosabb, hogy ugyanez a szerzemény betétként helyett kapott az akcióhős matuzsálemeket felvonultató The Expendables – A feláldozhatók 3. című mozifilmben. Tiszta rockzene, megfűszerezve némi népzenei hangulatvilággal, és életvidámsággal, ez a Kongos. Előzenekarként a már rutinos zenészekből verbuválódott The Bosky fogja bemelegíteni a közönséget.

November 6-án érkezik az időközben KisHallból NagyHallá fejlődő Halott Pénz formáció, élén a kis vörös, szigorúan napszemcsiben fellépő Marsalkó Dáviddal. Október elején látott napvilágot a Valami van a levegőben című dal, ami máris slágernek mondható, hisz röpke 3 hét alatt több, mint 600.000 kattintást ért a Youtube-on.  A friss Fonogram-díjasok nem egyedül buliznak, egységben az erő alapon szegődött melléjük a mostanában újra aktív státuszú Bermuda, akik a hírek szerint napokon belül új dallal jelentkeznek, utánuk pedig DJ Venom és DJ Turner szórakoztatja majd a nagyérdeműt hajnalig.

November havának 7. napján a Pannonia Allstars Ska Orchestra veszi birtokba a nagyobbacska színpadot. Az idén 11. szülinapját ünneplő csapat jelenleg a Best Of Tour koncertsorozattal járja az országot, és mozgatja meg a ska rajongók minden testrészét. Az Akváriumos buli különlegessége, hogy itt lehet elsőként hozzájutni a zenekar által kiadott Best of bakelitlemezhez(!), továbbá azt csiripelik a madarak, hogy ezen a bulin újra színpadra áll mr. Tony Ass, a már nem is olyan friss házas, viszont gyönyörű kisfiú apukája, hogy újra „elhagyja magát”. ;) Az előéletért a Soul Surge, az utóéletért pedig az Irie Maffia Soundsystem lesz felelősségre vonható.

November 8. az a jeles nap, amikor egyszerre lennénk mindkét teremben. Ugyanis a KisHallban Odett őszi nagykoncertje lesz, az ifjú tehetségekkel összerakott Margaret Island felvezetésével, míg a NagyHallban elszabadulnak a lábak, ugyanis érkezik Szabó Balázs és az ő Bandája, hogy méltón megünnepelhessék fennállásuk kerek ötödik évfordulóját. Igyekszünk mindkét eseményről bejelentkezni! :)


Képtár

  • Jövő heti hírmondó az Akváriumból kép 37338
 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek