Mamma Mia!

Jövőre kétszer is fellép Magyarországon a The Toy Dolls

2021/11/23  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2020 szeptemberében a Dürerben ünnepelte volna fennállásának 40. évfordulóját a brit punk legendás zenekara. Kétszer is nekivágtak a budapesti koncertnek, mindkettő elmaradt a covid miatt, az új, remélhetőleg végleges dátum: 2022. november 3., a helyszín pedig a Barba Negra. De nem ez lesz jövőre az egyetlen alkalom, amikor Olgáék Magyarországra utaznak...

Fotó: The Toy Dolls - Official

A happy punk koronázatlan királyai hivatalosan 2019-ben ünnepelték a 40. évfordulót, az ismételten újraindított szülinapi turnézás szerencsére nem hagyja ki Budapestet – és Debrecent sem.

A brit sajtó kezdetben egyslágeres bandának nevezte őket és csak legyintett rájuk - mára 40 év, 13 stúdióalbum, pár feloszlás és újjáéledés után világszerte töretlen a The Toy Dolls népszerűsége és lendülete. A fiúk közel 60 évesen változatlanul nem veszik magukat véresen komolyan – Magyarországra is elhozzák (ismét) azt a vidáman polgárpukkasztó, üdítő kavalkádot, ami miatt igazán kihagyhatatlan egy-egy Toy Dolls buli. Ráadásul nemrég új albumot is kiadtak, amire valószínűleg még maguk se számítottak...

Feltehetően erről az albumról is fognak számokat játszani, de természetesen a nagy Toy Dolls slágerek sem maradhatnak ki sem a Barba Negrában, sem 2022. július 23-án, a debreceni Campus fesztiválon, amelynek most bejelentett fellépői (Tiësto, a norvég Aurora, Jungle by Night) között a zenekar neve is megtalálható.

És BIZTOS megint napszemüvegeket dobálnak majd a közönségnek, s tuti ez a dal sem marad ki :)

Interjú velük itt.

 

 

 

 

 

 

The Toy Dolls, Dürer Kert, koncert, punk, 2020

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek