Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

2012. szeptember 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ünneplésé lesz a főszerep a hétvégén a Pecsaban:szeptember 14-én az idén ötvenéves a magyar rockzene egyik legismertebb alakja, Kalapács József ad koncertet. Másnap, szeptember 15-én, egy 40 éves legendát köszönthetünk: ezen a szombaton ünnepli fennállásának kerek évfordulóját a Lord.

Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

A szeptember 14-én tartandó Kalapács József életmű koncerten az elmúlt 30 év legjobb dalai hangzanak majd el, egykori és jelenlegi zenésztársak közreműködésével a Pecsa Music Gardenben. A kerek életkorhoz nem kevésbé impozáns karrier is tartozik: Józsi immár 30 éve áll színpadon, s olyan együttesek élén szerepelt, mint a Pokolgép, a Kalapács, az Omen vagy a Hard.

Szombaton pedig, a már megszokott helyről jelentkező jubileumi koncert ezúttal az alkalomhoz igazított olyan műsort ígér, ahol az életmű összes nagy slágere terítékre kerül. Sőt, a látogatók meghallgathatják a Sipőcz Rock Band ős-Lord dalokat is tartalmazó műsorát is, továbbá minden jegytulajdonos ajándékba kapja a Lord legelső, Big City Lights című lemezét.

 


 

 

Szólj hozzá!


Csak egy sört kell innod, és premier előtt meghallgathatod a PASO új számát!

Csak egy sört kell innod, és premier előtt...

Az együttes idén ünnepli 15. születésnapját, és ezen alkalomból egy neves sörfőzdével közösen különleges kézműves sört dobnak a piacra. Ez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Magyar Péter, az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa május 19-én, hosszú betegség után hunyt el.

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek