Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

2012. szeptember 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ünneplésé lesz a főszerep a hétvégén a Pecsaban:szeptember 14-én az idén ötvenéves a magyar rockzene egyik legismertebb alakja, Kalapács József ad koncertet. Másnap, szeptember 15-én, egy 40 éves legendát köszönthetünk: ezen a szombaton ünnepli fennállásának kerek évfordulóját a Lord.

Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

A szeptember 14-én tartandó Kalapács József életmű koncerten az elmúlt 30 év legjobb dalai hangzanak majd el, egykori és jelenlegi zenésztársak közreműködésével a Pecsa Music Gardenben. A kerek életkorhoz nem kevésbé impozáns karrier is tartozik: Józsi immár 30 éve áll színpadon, s olyan együttesek élén szerepelt, mint a Pokolgép, a Kalapács, az Omen vagy a Hard.

Szombaton pedig, a már megszokott helyről jelentkező jubileumi koncert ezúttal az alkalomhoz igazított olyan műsort ígér, ahol az életmű összes nagy slágere terítékre kerül. Sőt, a látogatók meghallgathatják a Sipőcz Rock Band ős-Lord dalokat is tartalmazó műsorát is, továbbá minden jegytulajdonos ajándékba kapja a Lord legelső, Big City Lights című lemezét.

 


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek