Év koncertje - szavazás

Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

2012. szeptember 13.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ünneplésé lesz a főszerep a hétvégén a Pecsaban:szeptember 14-én az idén ötvenéves a magyar rockzene egyik legismertebb alakja, Kalapács József ad koncertet. Másnap, szeptember 15-én, egy 40 éves legendát köszönthetünk: ezen a szombaton ünnepli fennállásának kerek évfordulóját a Lord.

Jubileumi hétvége a PeCSában: Kalapács 50, Lord 40

A szeptember 14-én tartandó Kalapács József életmű koncerten az elmúlt 30 év legjobb dalai hangzanak majd el, egykori és jelenlegi zenésztársak közreműködésével a Pecsa Music Gardenben. A kerek életkorhoz nem kevésbé impozáns karrier is tartozik: Józsi immár 30 éve áll színpadon, s olyan együttesek élén szerepelt, mint a Pokolgép, a Kalapács, az Omen vagy a Hard.

Szombaton pedig, a már megszokott helyről jelentkező jubileumi koncert ezúttal az alkalomhoz igazított olyan műsort ígér, ahol az életmű összes nagy slágere terítékre kerül. Sőt, a látogatók meghallgathatják a Sipőcz Rock Band ős-Lord dalokat is tartalmazó műsorát is, továbbá minden jegytulajdonos ajándékba kapja a Lord legelső, Big City Lights című lemezét.

 


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek