Év koncertje - szavazás

Jugó buli a hajón, súlyosbító tényező: Bohemian Betyars

2014. február 17.  ·   Ajánló   ·  koncert

Nagyjából tíz éve készülünk többen a híres jugó buliba, ami annak idején úgy indult útnak, hogy a Pesten élő jugoszláv közösség minden évben tartott egy hagyományos zenés-táncos találkozót. Aztán szaladtak az évek, Jugoszlávia sincs már, de a bulikedv töretlen: idén a Bohemian Betyars és a Guca Partyzans Brass Band teremti meg az alapot az ünnepléshez.

Jugó buli a hajón, súlyosbító tényező: Bohemian Betyars

Az megvan, milyen, amikor Grga Pitic, Dadan Karambolo, és a Macskajaj többi sztárja az utolsó nagy farsangi mulatságukra készülnek? Három napos vigasság, disznón lovaglás, kifogyhatatlan pálinka és annyi rézfúvós, ahány egyszerre elfér a színpadon.

 

Ezt a hangulatot próbálja felidézni a Bohemian Betyars és a Guca Partizans Brass Band február 28-án az A38 hajón. A hónap utolsó hétvégéjén egy nem mindennapi budapesti koncerttel indítják európai turnéjukat a Bohém Betyárok. Európa legnagyobb tereit felverő banda a nyári utcazene körútja után most a szlovén, spanyol, francia, brit és ír klubokat veszi célba, hogy elterjesszék a magyar sírva vigadás dallamvilágát. Előtte viszont a cigányzenét más tradíciókkal és stílusokkal is vegyítő legtüzesebb balkáni rezesekkel hozzák el a hajóra egy szerb farsang felejthetetlen dallamait.

Két valódi energiabomba zenekar, amelyek ezen az estén kőt kövön nem hagynak: az utóbbi évek egyik legvadabb őrülete megspékelve olyan mértékű örömzenével, amellyel telelőhetik mulatsággal az étert! Egy biztos, közös koncertjükkel biztosan elűzik a telet egyszer és mindenkorra!

 

Szerb és Bohém Farsangi Mulatság az A38 Hajón!

Bohemian Betyars (HU), Guca Partyzans Brass Band

2014. február 28., péntek 19.30
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Belépő: 1500 Ft, elővételben: 1000 Ft.


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek