Jugó buli a hajón, súlyosbító tényező: Bohemian Betyars

2014. február 17.  ·   Ajánló   ·  koncert

Nagyjából tíz éve készülünk többen a híres jugó buliba, ami annak idején úgy indult útnak, hogy a Pesten élő jugoszláv közösség minden évben tartott egy hagyományos zenés-táncos találkozót. Aztán szaladtak az évek, Jugoszlávia sincs már, de a bulikedv töretlen: idén a Bohemian Betyars és a Guca Partyzans Brass Band teremti meg az alapot az ünnepléshez.

Jugó buli a hajón, súlyosbító tényező: Bohemian Betyars

Az megvan, milyen, amikor Grga Pitic, Dadan Karambolo, és a Macskajaj többi sztárja az utolsó nagy farsangi mulatságukra készülnek? Három napos vigasság, disznón lovaglás, kifogyhatatlan pálinka és annyi rézfúvós, ahány egyszerre elfér a színpadon.

 

Ezt a hangulatot próbálja felidézni a Bohemian Betyars és a Guca Partizans Brass Band február 28-án az A38 hajón. A hónap utolsó hétvégéjén egy nem mindennapi budapesti koncerttel indítják európai turnéjukat a Bohém Betyárok. Európa legnagyobb tereit felverő banda a nyári utcazene körútja után most a szlovén, spanyol, francia, brit és ír klubokat veszi célba, hogy elterjesszék a magyar sírva vigadás dallamvilágát. Előtte viszont a cigányzenét más tradíciókkal és stílusokkal is vegyítő legtüzesebb balkáni rezesekkel hozzák el a hajóra egy szerb farsang felejthetetlen dallamait.

Két valódi energiabomba zenekar, amelyek ezen az estén kőt kövön nem hagynak: az utóbbi évek egyik legvadabb őrülete megspékelve olyan mértékű örömzenével, amellyel telelőhetik mulatsággal az étert! Egy biztos, közös koncertjükkel biztosan elűzik a telet egyszer és mindenkorra!

 

Szerb és Bohém Farsangi Mulatság az A38 Hajón!

Bohemian Betyars (HU), Guca Partyzans Brass Band

2014. február 28., péntek 19.30
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Belépő: 1500 Ft, elővételben: 1000 Ft.


 

 

Szólj hozzá!


60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

60 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmarad az Alan Parsons Project koncertje!

Az eddig megvásárolt jegyek mostantól visszaválthatók a tervezett koncert dátumaitól számított 30 napig.

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek