Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival

2014. december 23.  ·   Ajánló   ·  Aigner Iván

Az ének iskolája című tv2-produkció 1. szériájában, Szulák Andrea tanítványaként győzedelmeskedő Farkas Zsolti dupla ajándékkal lepi meg rajongóit: a hétvégén debütál új, Boldog karácsonyt! című dala, december 23-án pedig Farkas Gábor Gábriel hagyományos Orfeum-beli, karácsonyi koncertjének délutáni előadásában adja elő először színpadon, közönség előtt az ünnepi hangulatú nótát.Természetesen a két generációt képviselő énekes további meglepetésekkel is várja az egyetlen pesti mulatóba látogató közönséget.

Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival

Addig is beszéljen ez a rokonszenves Türelmes srác, aki már izgatottan várja a swingmesterrel közös szereplést.

Mit jelent számodra a karácsony?

A karácsonyt mindig nagyon várom, mert az a meghittségről szól, a családommal lehetek, és mindig sok szép ajándékot kapunk a testvéreimmel a „Jézuskától”. :-)

Hogyan ünnepelitek otthon?

Közösen fát díszítünk, majd este együtt a családdal megvacsorázunk és jókat beszélgetünk.

A „Türelmes srác” a zene szárnyán kíván meghitt ünnepeket. Hogyan készülsz a Boldog karácsonyt! című, új dalod Orfeum-beli premierjére?

Először is a stúdióban készültem, mert ez a dal annyira friss, hogy szinte még meleg. Így, hogy már teljesen kész van, otthon számtalanszor lejátszom magamnak, hogy tökéletesen tudjam a szövegét és teljesen együtt tudjak élni a dallal. Ami nem lesz nehéz, mivel annyira jól sikerült.

Köszönet a dal készítéséért Kelemen Tamásnak és menedzseremnek, Kovács Emilnek, akik fáradhatatlanul segítettek/segítenek mindenben.

A hagyományos karácsonyi koncertjét adó Farkas Gábor Gábriellel terveztek-e közös énekelést december 23-án délután?

Természetesen nagy megtiszteltetés lenne számomra, és örömmel énekelek vele egy pár dalt, amennyiben erre lehetőséget kapok. De ne lőjük előre le a poént! ;-)

Mik a jövő évi terveid? Feltételezem, csupa zene ölel körbe 2015-ben is…

Persze, a zene mindig is szerepet játszott és játszani fog az életemben. 2015-re is nagy terveim vannak, jobbnál jobb dalokat szeretnék írni, és ezekkel a dalokkal sok örömöt szeretnék szerezni emberek millióinak.

Ha bármit kérhetnél a Jézuskától magad vagy mások számára, mi lenne az?

A kívánságlistám nagyon hosszú: minden szépet, jót, egészséget, boldogságot kívánok a családomnak, barátaimnak; felhőtlen örömöt az embereknek, hogy mindennapjuk örömteli legyen; magamnak pedig sok munkát, sok szép dalt, amelyekkel örömet szerezhetek mindenkinek.

 

 


Képtár

  • Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival kép 39176
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek