Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival

2014. december 23.  ·   Ajánló   ·  Aigner Iván

Az ének iskolája című tv2-produkció 1. szériájában, Szulák Andrea tanítványaként győzedelmeskedő Farkas Zsolti dupla ajándékkal lepi meg rajongóit: a hétvégén debütál új, Boldog karácsonyt! című dala, december 23-án pedig Farkas Gábor Gábriel hagyományos Orfeum-beli, karácsonyi koncertjének délutáni előadásában adja elő először színpadon, közönség előtt az ünnepi hangulatú nótát.Természetesen a két generációt képviselő énekes további meglepetésekkel is várja az egyetlen pesti mulatóba látogató közönséget.

Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival

Addig is beszéljen ez a rokonszenves Türelmes srác, aki már izgatottan várja a swingmesterrel közös szereplést.

Mit jelent számodra a karácsony?

A karácsonyt mindig nagyon várom, mert az a meghittségről szól, a családommal lehetek, és mindig sok szép ajándékot kapunk a testvéreimmel a „Jézuskától”. :-)

Hogyan ünnepelitek otthon?

Közösen fát díszítünk, majd este együtt a családdal megvacsorázunk és jókat beszélgetünk.

A „Türelmes srác” a zene szárnyán kíván meghitt ünnepeket. Hogyan készülsz a Boldog karácsonyt! című, új dalod Orfeum-beli premierjére?

Először is a stúdióban készültem, mert ez a dal annyira friss, hogy szinte még meleg. Így, hogy már teljesen kész van, otthon számtalanszor lejátszom magamnak, hogy tökéletesen tudjam a szövegét és teljesen együtt tudjak élni a dallal. Ami nem lesz nehéz, mivel annyira jól sikerült.

Köszönet a dal készítéséért Kelemen Tamásnak és menedzseremnek, Kovács Emilnek, akik fáradhatatlanul segítettek/segítenek mindenben.

A hagyományos karácsonyi koncertjét adó Farkas Gábor Gábriellel terveztek-e közös énekelést december 23-án délután?

Természetesen nagy megtiszteltetés lenne számomra, és örömmel énekelek vele egy pár dalt, amennyiben erre lehetőséget kapok. De ne lőjük előre le a poént! ;-)

Mik a jövő évi terveid? Feltételezem, csupa zene ölel körbe 2015-ben is…

Persze, a zene mindig is szerepet játszott és játszani fog az életemben. 2015-re is nagy terveim vannak, jobbnál jobb dalokat szeretnék írni, és ezekkel a dalokkal sok örömöt szeretnék szerezni emberek millióinak.

Ha bármit kérhetnél a Jézuskától magad vagy mások számára, mi lenne az?

A kívánságlistám nagyon hosszú: minden szépet, jót, egészséget, boldogságot kívánok a családomnak, barátaimnak; felhőtlen örömöt az embereknek, hogy mindennapjuk örömteli legyen; magamnak pedig sok munkát, sok szép dalt, amelyekkel örömet szerezhetek mindenkinek.

 

 


Képtár

  • Karácsonyi villáminterjú Farkas Zsoltival kép 39176
 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek