Év koncertje - szavazás

Kaukázus: 18-as karikás DVD

2015. szeptember 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Megjelent a Kaukázus zenekar első, kézzel fogható és hivatalos hang- és képhordozója DVD formájában.

Kaukázus: 18-as karikás DVD

 Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere így nyilatkozik erről a zenekar nevében:

„Egyfajta "leg" lett ez a dvd, mert a legjobban koncertszámokká alakult dalainkat játszottuk el újra. Sokáig kizárólag azzal foglalkoztunk, hogy nekünk mi tetszik, most viszont az összes "kreatív önzést" visszaszivattyúztuk a közönségbe. Ez egy újfajta közeledés a valósághoz, mert a kezdeti években elsőként tették ingyenesen letölthetővé a zenéjüket, szembemenve az általánossal; „add el és vidd el” volt a jelszó az akkori követők legnagyobb örömére. Azóta elteltek évek és a zenekar új körülmények közé tért vissza, most pedig máshogy beszélnek a múltról, ismét a trenddel ellentétesen, mégpedig ebben a rögzített formában.

Reméljük minden kedves régi, új és régi új érdeklődőnk, követőnk - netán rajongónk - örül, hogy magas minőségű hangot és izgalmas képet kap rólunk - ilyen volt a Kaukázus 2014-ben! Az unortodox módon kézzel fogható formában megjelent Kaukázus LIVE DVD korlátozott számban kapható a koncerteken, a frontember, Kardos-Horváth János, Földlakó 2.0 című dalszövegeket és egyszerűsített gitárkottákat tartalmazó könyvével együtt!”

A stúdióban felállított koncertkörülmények közt felvett népszerű dalok mellett a legutóbbi K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) című albumról megjelent videoklipek is megtalálhatók egy további fricskával fűszerezve… érdemes figyelmesen végignézni! A hagyományos videofelvételek képi világát idéző izgalmas látvány mellett hallgatni is élvezetes a lemezt, köszönhetően a hozzáértő keverőmunkának, mely Ligeti György és Toldi Miklós füleit dicséri.

A 18-as karikát viselő kiadvány darabszáma véges – elmondásaik alapján elsősorban a koncerteken érhető el, ahol össze is lehet firkáltatni :) 

 


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek