Kaukázus: 18-as karikás DVD

2015. szeptember 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Megjelent a Kaukázus zenekar első, kézzel fogható és hivatalos hang- és képhordozója DVD formájában.

Kaukázus: 18-as karikás DVD

 Kardos-Horváth János, a zenekar frontembere így nyilatkozik erről a zenekar nevében:

„Egyfajta "leg" lett ez a dvd, mert a legjobban koncertszámokká alakult dalainkat játszottuk el újra. Sokáig kizárólag azzal foglalkoztunk, hogy nekünk mi tetszik, most viszont az összes "kreatív önzést" visszaszivattyúztuk a közönségbe. Ez egy újfajta közeledés a valósághoz, mert a kezdeti években elsőként tették ingyenesen letölthetővé a zenéjüket, szembemenve az általánossal; „add el és vidd el” volt a jelszó az akkori követők legnagyobb örömére. Azóta elteltek évek és a zenekar új körülmények közé tért vissza, most pedig máshogy beszélnek a múltról, ismét a trenddel ellentétesen, mégpedig ebben a rögzített formában.

Reméljük minden kedves régi, új és régi új érdeklődőnk, követőnk - netán rajongónk - örül, hogy magas minőségű hangot és izgalmas képet kap rólunk - ilyen volt a Kaukázus 2014-ben! Az unortodox módon kézzel fogható formában megjelent Kaukázus LIVE DVD korlátozott számban kapható a koncerteken, a frontember, Kardos-Horváth János, Földlakó 2.0 című dalszövegeket és egyszerűsített gitárkottákat tartalmazó könyvével együtt!”

A stúdióban felállított koncertkörülmények közt felvett népszerű dalok mellett a legutóbbi K.U.S. (Kérni Ugyanazt Semmi) című albumról megjelent videoklipek is megtalálhatók egy további fricskával fűszerezve… érdemes figyelmesen végignézni! A hagyományos videofelvételek képi világát idéző izgalmas látvány mellett hallgatni is élvezetes a lemezt, köszönhetően a hozzáértő keverőmunkának, mely Ligeti György és Toldi Miklós füleit dicséri.

A 18-as karikát viselő kiadvány darabszáma véges – elmondásaik alapján elsősorban a koncerteken érhető el, ahol össze is lehet firkáltatni :) 

 


 

 

Szólj hozzá!


Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen...

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Visszalépett Rost Andrea: egy fiatal szoprán lesz Salome

A Szabad Tér Színház október óta Rost Andrea címszerepbeli debütálásával hirdette a Salome operabemutatót, azonban visszalépett a nagynevű magyar szoprán.

Több mint fesztivál: Kapolcska

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek