Kern András, Falusi Mariann, Budapest Bár és mások: mintegy 60 programot kínál a nyárra a Városmajori Szabadtéri Színpad

2018/03/22  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Egész estés program helyett egész nyaras programsorozattal várja közönségét a Városmajori Szabadtéri Színpad idén.

Kern András, Falusi Mariann, Budapest Bár és mások: mintegy 60 programot kínál a nyárra a Városmajori Szabadtéri Színpad

Mintegy 60 programot tűznek műsorra, köztük koncerteket, ősbemutatókat, zenés és prózai előadásokat, matinékat, fesztivált, színházi szemlét... Június elejétől az első szeptemberi hétvégéig kínálnak programokat számos műfajban, a sanzontól, az indie rockon és musicalen át a dzsesszig, crossover koncertekig és a klasszikus zenéig.

Június 10-én délelőtt Vakációváró Fesztivállal, a Vaskakas Bábszínház előadásával, majd egész napos programokkal és Halász Judit koncerttel indítják útjára a programsorozatot, köztük a vasárnap délelőtti matinéelőadások sorát.

Vasárnap esténként komoly- és könnyűzenei, dzsessz-, indie- tradicionális és crossover koncertekkel várják a látogatókat.

Az idei nyári műsorban megtalálhatunk olyan visszatérő vendégeket mint Palya Bea, Micheller Myrtill, a Budapest Bár, Rákász Gergely, Vásáry Tamás, Szőke Nikoletta és Gájer Bálint, Szűcs Gabi, Váczi Eszter, Falusi Mariann vagy Horgas Eszter.

Emellett olyan új együttesek, fiatal formációk és estek is bemutatkoznak, mint Petruska, aki a Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák zenekarral összefogva lép fel, vagy Tompos Kátya, aki Holdjárat című koncertjén Hrutka Róbert kíséretében lép színpadra. A közönség olyan előadókat is láthat, mint Dés László vagy Kern András, akik saját zenés estjüket mutatják be a városmajori színpadon.

A szemlén kívül is számos színpadi előadást láthatnak az érdeklődők, például a Group'n'Swing zenekar tavaly bemutatott Holdfény mulató című koncert-musical-ét, amely a tavalyi siker után az idén is az elmúlt száz év szerelmes slágereiből válogat előadásában.


 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek