Kísérletezzünk: Intim Torna Illegál lemezbemutató

2012. november 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Beindult a lemezbemutatók sorozata! Talán mert közelednek a karácsonyi ünnepek, talán mert mindenki kipihente magát nyáron, de a miért nem is fontos. A lényeg hogy dúskálhatunk az újdonságokban, és a koncertekben is! Heti ajánlatunk izgalmasnak ígérkezik: Intim Torna Illegál-Kísérlet.

Kísérletezzünk: Intim Torna Illegál lemezbemutató

Torna Illegál egy viszonylag fiatal formáció, hisz saját bevallásuk szerint egy 2010. januárjában tartott fergeteges koncerten indult el igazán a pályafutásuk. A tagokat tekintve - Kiss Sándor (basszusgitár, vokál), Nádasdi János (ütőshangszerek), Gálos Ádám (dob, vokál) és Dorogi Péter (ének, gitár) - viszont nem mondhatnánk, hogy kezdő zenészekkel van dolgunk, hiszen mind játszottak már korábban sikeres vagy kevésbé sikeres zenekarokban. Első nagylemezükön olyan slágerek szerepelnek, mint a Hipnotizőr király vagy a Vágjál lyukat a kádba. Az október utolsó napjára időzített legújabb album a Kísérlet nevet kapta. A beharangozó kislemez A mennyország kapujában máris hihetetlenül népszerű a rádiókban és mivel hivatalos klip készült hozzá, így vírusként terjed a különböző netes megosztókon is. Aki rászánja magát, hogy élőben is megtekintse a fiúkat, annak ajánlom, hogy kényelmes cipőben érkezzen, mert egy ITI koncertet nem lehet csak úgy szimplán végig állni! Ha kedvet kaptatok egy kis esti mozgásra, tegyetek egy Kísérletet, és látogassatok el november 17-én szombaton este az Akvárium klubba! Az őrület garantált!


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek