Kísérletezzünk: Intim Torna Illegál lemezbemutató

2012. november 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Beindult a lemezbemutatók sorozata! Talán mert közelednek a karácsonyi ünnepek, talán mert mindenki kipihente magát nyáron, de a miért nem is fontos. A lényeg hogy dúskálhatunk az újdonságokban, és a koncertekben is! Heti ajánlatunk izgalmasnak ígérkezik: Intim Torna Illegál-Kísérlet.

Kísérletezzünk: Intim Torna Illegál lemezbemutató

Torna Illegál egy viszonylag fiatal formáció, hisz saját bevallásuk szerint egy 2010. januárjában tartott fergeteges koncerten indult el igazán a pályafutásuk. A tagokat tekintve - Kiss Sándor (basszusgitár, vokál), Nádasdi János (ütőshangszerek), Gálos Ádám (dob, vokál) és Dorogi Péter (ének, gitár) - viszont nem mondhatnánk, hogy kezdő zenészekkel van dolgunk, hiszen mind játszottak már korábban sikeres vagy kevésbé sikeres zenekarokban. Első nagylemezükön olyan slágerek szerepelnek, mint a Hipnotizőr király vagy a Vágjál lyukat a kádba. Az október utolsó napjára időzített legújabb album a Kísérlet nevet kapta. A beharangozó kislemez A mennyország kapujában máris hihetetlenül népszerű a rádiókban és mivel hivatalos klip készült hozzá, így vírusként terjed a különböző netes megosztókon is. Aki rászánja magát, hogy élőben is megtekintse a fiúkat, annak ajánlom, hogy kényelmes cipőben érkezzen, mert egy ITI koncertet nem lehet csak úgy szimplán végig állni! Ha kedvet kaptatok egy kis esti mozgásra, tegyetek egy Kísérletet, és látogassatok el november 17-én szombaton este az Akvárium klubba! Az őrület garantált!


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek