Kispál Tribute koncert és más finomságok a GMK februári menüjében

2016/02/04  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Újjáalakult Ez A Divat, tökéletes helyettesek, minőségi house, farsang farka és parasztosan döngölő barbecue metál. A Gozsdu Manó Klub februári kínálata rátok dől, mint a téglagyár kéménye!

Kispál Tribute koncert és más finomságok a GMK februári menüjében

FEB. 05. Hoodoo Offenders ★ Sorbonne Sexual, vendég: Pretty Visitors (Arctic Monkeys tribute)

20.00-20.45h Pretty Visitors
21.00-21.45h Sorbonne Sexual
22.00-23.00h Hoodoo Offenders

pontos kezdések, érkezzetek időben!

A Kalef zenekar sajnos betegség miatt le kellett, hogy mondja ezt a bulit :-(
...de helyettük a nagyszerű "all stars" HOODOO OFFENDERS lép majd fel, amelynek tagjait olyan hazai együttesekből is lehet ismerni, mint a Kollaps, az Amber Smith, az EZ Basic, az Annabarbi vagy a Supersonic. Miután ezek a zenekarok feloszlottak/átmenetileg szünetelnek, Neményi Csaba, Tóth András és Olli Toof megalapította a Hoodoo Offenderst, majd később Bátor Gergő is csatlakozott hozzájuk.

SORBONNE SEXUAL - Szövegcentrikus posztalter stonerjazz pszichohegedüléssel és nyugtatóvokálokkal. Többnyire pesti, de egy kicsit debreceni és épp hogy tatabányai.

Belépő: 1000 HUF


FEB. 05. Pardon My French - Lapidem (FR)

Csak francia elektronikus zene.
Semmi David Guetta!
Néhány név, amit hallhattok az est folyamán:

- Daft Punk
- Kavinsky
- Justice
- Vitalic
- Data
- Beataucue
- Madeon
- Make The Girl Dance
- Yuksek
- Surkin

És sokan mások...

Kezdés: 23:00 Ingyenes


FEB. 06. Lidocain night + Kispál Tribute koncert

A februári 100% magyar alter-adagot rögtön az hónap első szombatján prezentáljuk . . .
Legutóbb annyira jól sikerült a kispálos este, hogy erre a bulira zenekart is hívtunk.
21.00-tól színpadon a Tökéletes Helyettesek, akik megalapozzák a jó hangulatot.
23.00-tól aztán jöjjön, aminek jönnie kell.
Hiperkarma
Kispál és a Borz
Kiscsillag
30y
Vad Fruttik
Quimby
Kaukázus
BRAINS
stb.

Beugró: 23.00-ig 500Ft, utána ingyenes

 


FEB. 11. Isle Of Man + Kaktus // max sinclair //

21:00 // Kaktus
22:00 // Isle Of Man
23:00 // max sinclair x peller viktor dj set
belépő: 800 HUF // 23:00-tól free

Isle of Man
Matos Gergely hálószoba projektje zörejekből, elektronikus zenei elemekből, és élő hangszerekből építkező kísérleti zene. FKA twigs és Middlemist Red remixeivel feltűnést keltő produkció első EP-jét pozitívan fogadta a hazai blogger szféra, tavaly októberben debütált a második lemeze a Recorder.hu zenei blogon. Többek között játszott a Rakéta fesztiválon, az A38 hajó tehetségkutatóján és több budapesti klubban. A koncerten egy új taggal bővül az élő produkció, Peller Viktor ül majd a dobok mögött.

Kaktus
A Kaktus tavaly alakult, kezdetben trió, mostanra magát kvintetté kinövő pécsi-kaposvári zenekar, akik elektronikus elemekkel, élő dobokkal, és pszichedelikus gitárhangzásokkal kevert zenéjükkel töltik meg az este folyamán a Gozsdut. Az együttes többször járt már az A38 hajó színpadán, az index.hu 'She Be Like' című számukat a tavalyi év egyik legjobb dalának választotta, ősszel Budapesten pedig teltházas lemezbemutatót adtak a megújult Kuplungban.


FEB. 12. Ethnofil ★ Pandamood

/// Pandamood ///

Az újjáalakult Ez A Divat zenekar decemberben jelent meg egy új lemezzel, alias Watch Out! Frisebb és modernebb hangzással tértünk vissza a budapesti zenei dzsungelbe, hogy gyűlésre hívjuk a 'nagyerdő' lakóit! Az electro-soul-pop világában pandák és űrhajósok kalauzolnak Titeket tovább!

Horváth Sára Nina - vocals
Bene János - drums
Gál-Stefán Dániel - keys
Kiss Árpád - trumpet
Kovács Ádám - saxophone
Nagy Gergely - bass


Ethnofil

Az immár nyolctagú formáció a koncertjein sajátos univerzumába repít, ahol műfaji korlátok már rég nem léteznek és a zene általános érvényű szeretete urakodik egy sokszínű, de mégis egységes világban.

Viola Okos (vocal/violin),
Fanni Zahár (sax/flute),
Őrsi András (scratch/sampler),
András Weil (keys),
Zsolt Moldván (perc),
Levente Kocsis (bass),
Gergely Okos (drums),
Világosi Csaba(vj)


FEB.12. Exotic Safari w/ Bazaar Kings

Szereted a minőségi house-t? A lüktető, afrikai ritmusokat, latinos tengerparti lazaságot vagy a forró, erőteljes csípőmozgatásra ingerlő ütemeket?
Akkor Neked az Exotic Safari a helyes válasz a péntek estére!

A partinegyed szívében, a Gozsdu Manó Klubban hónapról-hónapra a Bazaar Kings dj, produceri - és showman duó a garancia arra, hogy a legfrissebb és legtüzesebb zenék legyenek menetrendszerűen szállítva a világbajnok Funktion One hangrendszerbe, legyen az afro house, baile funk, moombahton, reggaeton, dutch house, vagy különböző garage-es megfejtések. Az új, ropogós megjelenések mellett a srácok saját szerzeményekkel is bombáznak, mint pl. a nemzetközi szcénában is játszott Dancando Lambada remix vagy a napfényes Summer Things.

Belépő egy hello!
Lent találsz minket a pincében.


FEB. 13. Tigris


FEB. 18. Shell Beach (Changes x Restless x Faithless EP bemutató), Kies, Pigeoncoma


FEB. 19. Drastik Putto 4. szülinap a Zombori zenekarral

A néphagyomány szerint Zsuzsanna napján vége a hónak, zöldellni kezd a fű és megszólalnak a pacsirták. Utóbbi biztos. (És már csak azért is magyarul, mert másnap az anyanyelv világnapja van.)
Mihalik Ábel (ex-Kispál és a Borz, Kiscsillag) saját zenekara, a négy éves Drastik Putto és a fúziós-világzenét játszó Zombori zenekar fergeteges, télzáró koncertje.
Vendégek: Zentai Márk (Mörk) és Fekete István (The Carbonfools)
Jegyár: 800 Ft.

Kapunyitás: 20:15
Zombori: 20:30
Drastik Putto: 22:00


FEB.20. UP!


FEB. 25. THA SHUDRAS + Oliver From Earth @ GMK SUNCITY FARSANG 4

A farsangot vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek.
A farsang csúcspontja „a farsang farka”, ami valójában télbúcsúztató is.
A farsang a párválasztás időszaka volt és egyben fontos „esküvői szezon”. A falvakban a legények szervezték a bálokat. A lányok rokonaik közvetítésével bokrétát adtak a kiszemelt legényeknek, akik a farsang végén nyilvános színvallásként a kalapjukra tűzték a bokrétát. A báli szezon és táncmulatság lényege az eljegyzés volt.

BEHOPP: 600 Ft
FINISH: 23:00 (PONTOS VÉGZÉS)


FEB. 26. Magidom


FEB. 27. Sunset, VL45, Sunwharf

Modern, barbecue és stoner metal mind egy este a Gozsduban 2016. február 27. (szombat). RÁD DŐLÜNK, MINT A TÉGLAGYÁR KÉMÉNYE!
Kapunyitás:20:00
Kezdés:20:15
Jegyár: 1000.- Ft

Sunset:
Modern metál, sok mozgással!
Nem olyan rég megjelent a „Szívroham” kislemez, három videoklip és lenyomtunk közel 100 koncertet. 2015-ben kiegészültünk még egy énekessel, azóta egyesek szerint mi vagyunk a „magyar Subscribe”. Egy dolog biztos: Akárhova is megyünk koncertezni, minden színpadot lebontunk. Örömünkre szolgál, ha meghallgatsz és megnézel bennünket és köszönjük, hogy egyre többen vagytok!

VL45:
Pofátlanul dallamos, parasztosan döngölő barbecue metal. És hogy mi is az a barbecue metal?
A dalaink úgy születnek akár egy ízletes füstölt borda! A legjobb alapanyaggal dolgozunk, mely remek fűszerekben pácolódik, lassú tűzön, hosszan füstölve, időnként kenegetve nyeri el végleges formáját. Ha kibírod míg végül elkészül, fogyasztásakor olyan élményt okoz, amit sokáig nem felejtesz el. Ezt a csontot nem akarod majd kiköpni!

Sunwharf:
Dögös stoner/rock kipróbált zenészekkel! Irányelv: Corrosion of Conformity, Down, Rollins Band meg a többiek!


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek