Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

2013. november 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ragadics Csaba holnap, azaz csütörtökön ünnepli születésnapját, amelyet egy koncerttel tesz igazán emlékezetessé a zenész. A november 28-án, 21:00 órás kezdettel induló rendezvényre olyan vendégfellépők érkeznek majd többek között, mint Dér Heni, a Hooligans, Talán Attila, Perutek János, vagy éppen a Junkies basszusgitárosa, Riki Church.

Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

„Csütörtökön örülök, hogy együtt ünnepelhetünk a fiúkkal, mint a régi szép időkben! Nosztalgikus este lesz. Olyan korábban még nem volt, hogy MM nótát énekeltem, és most ez sem kizárt." – árulta el a nemrég szólókarrierbe kezdő Dér Heni.

„Ragáról a  lelkes dobolása jut eszembe elsőként. Egy „Rock man” jó ízű dobolással és persze filinggel. Szeretünk vele játszani, nagyon-nagy csapatjátékos, és odafigyel mindenkire. Egyszerűen együtt lélegzik a banda. A Machine egy modern rock csapat zseniális zenészekből, kiváló a zenéjük és mindig van mondanivalójuk". – mesélte a Steel Orange tagja, Karacs Miki.

„Ennyi közös év után jó pár huncutságot tudnék mesélni” – kezdte a Fonogram-díjas Junkies basszusgitárosa, Riki Church, aki korábban a Machine Mouse Fenn a csúcson című klipjében is feltűnt. -  „A fellépésünkről annyit érdemes tudnotok, hogy ez lesz a Ramones Mánia (Raga, Zizzy Pear, Dan Dalton és Riki – aszerk.) úgymond első nyilvános bulija! Friss felállással folytatjuk a zenélést, és mint új cover band nyomjuk az arcába mindenkinek! Jó lesz!”  - tette még hozzá.

A szülinapossal bárki koccinthat, aki ellátogat az Old Man’S Music Pubba. A Machine Mouse csapata ráadásul hamarosan kijön vadi-új klipjével, amely a Pillanat című számukhoz készült. Ez a dal lett nem mellesleg a Budaörsi Kézilabda Klub hivatalos indulója is egyben, így nem csoda, hogy a kisfilmben feltűnnek majd a csinos kézis lányok is!


Képtár

  • Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát kép 22416
 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek