Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

2013. november 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ragadics Csaba holnap, azaz csütörtökön ünnepli születésnapját, amelyet egy koncerttel tesz igazán emlékezetessé a zenész. A november 28-án, 21:00 órás kezdettel induló rendezvényre olyan vendégfellépők érkeznek majd többek között, mint Dér Heni, a Hooligans, Talán Attila, Perutek János, vagy éppen a Junkies basszusgitárosa, Riki Church.

Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

„Csütörtökön örülök, hogy együtt ünnepelhetünk a fiúkkal, mint a régi szép időkben! Nosztalgikus este lesz. Olyan korábban még nem volt, hogy MM nótát énekeltem, és most ez sem kizárt." – árulta el a nemrég szólókarrierbe kezdő Dér Heni.

„Ragáról a  lelkes dobolása jut eszembe elsőként. Egy „Rock man” jó ízű dobolással és persze filinggel. Szeretünk vele játszani, nagyon-nagy csapatjátékos, és odafigyel mindenkire. Egyszerűen együtt lélegzik a banda. A Machine egy modern rock csapat zseniális zenészekből, kiváló a zenéjük és mindig van mondanivalójuk". – mesélte a Steel Orange tagja, Karacs Miki.

„Ennyi közös év után jó pár huncutságot tudnék mesélni” – kezdte a Fonogram-díjas Junkies basszusgitárosa, Riki Church, aki korábban a Machine Mouse Fenn a csúcson című klipjében is feltűnt. -  „A fellépésünkről annyit érdemes tudnotok, hogy ez lesz a Ramones Mánia (Raga, Zizzy Pear, Dan Dalton és Riki – aszerk.) úgymond első nyilvános bulija! Friss felállással folytatjuk a zenélést, és mint új cover band nyomjuk az arcába mindenkinek! Jó lesz!”  - tette még hozzá.

A szülinapossal bárki koccinthat, aki ellátogat az Old Man’S Music Pubba. A Machine Mouse csapata ráadásul hamarosan kijön vadi-új klipjével, amely a Pillanat című számukhoz készült. Ez a dal lett nem mellesleg a Budaörsi Kézilabda Klub hivatalos indulója is egyben, így nem csoda, hogy a kisfilmben feltűnnek majd a csinos kézis lányok is!


Képtár

  • Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát kép 22416
 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek