Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

2013/11/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ragadics Csaba holnap, azaz csütörtökön ünnepli születésnapját, amelyet egy koncerttel tesz igazán emlékezetessé a zenész. A november 28-án, 21:00 órás kezdettel induló rendezvényre olyan vendégfellépők érkeznek majd többek között, mint Dér Heni, a Hooligans, Talán Attila, Perutek János, vagy éppen a Junkies basszusgitárosa, Riki Church.

Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát

„Csütörtökön örülök, hogy együtt ünnepelhetünk a fiúkkal, mint a régi szép időkben! Nosztalgikus este lesz. Olyan korábban még nem volt, hogy MM nótát énekeltem, és most ez sem kizárt." – árulta el a nemrég szólókarrierbe kezdő Dér Heni.

„Ragáról a  lelkes dobolása jut eszembe elsőként. Egy „Rock man” jó ízű dobolással és persze filinggel. Szeretünk vele játszani, nagyon-nagy csapatjátékos, és odafigyel mindenkire. Egyszerűen együtt lélegzik a banda. A Machine egy modern rock csapat zseniális zenészekből, kiváló a zenéjük és mindig van mondanivalójuk". – mesélte a Steel Orange tagja, Karacs Miki.

„Ennyi közös év után jó pár huncutságot tudnék mesélni” – kezdte a Fonogram-díjas Junkies basszusgitárosa, Riki Church, aki korábban a Machine Mouse Fenn a csúcson című klipjében is feltűnt. -  „A fellépésünkről annyit érdemes tudnotok, hogy ez lesz a Ramones Mánia (Raga, Zizzy Pear, Dan Dalton és Riki – aszerk.) úgymond első nyilvános bulija! Friss felállással folytatjuk a zenélést, és mint új cover band nyomjuk az arcába mindenkinek! Jó lesz!”  - tette még hozzá.

A szülinapossal bárki koccinthat, aki ellátogat az Old Man’S Music Pubba. A Machine Mouse csapata ráadásul hamarosan kijön vadi-új klipjével, amely a Pillanat című számukhoz készült. Ez a dal lett nem mellesleg a Budaörsi Kézilabda Klub hivatalos indulója is egyben, így nem csoda, hogy a kisfilmben feltűnnek majd a csinos kézis lányok is!


Képtár

  • Kiss Endiék köszöntik a Machine Mouse dobosát kép 22416
 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek