Klippremier: csak 16 éven felülieknek!

2014/02/27  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Új klippel jelentkezett az önmagát garázs rockabilly zenekarként definiáló Naked Truckers zenekar. A vadonatúj kisfilm a Big Boobs című számra készült, könnyen adta hát magát a témája: női mellek, és minden, ami formájában rájuk emlékeztet. De nem kizárólag emlékeztet, hanem a maga meztelen valójában meg is jelenik a klipben...

Klippremier: csak 16 éven felülieknek!

Emlékszünk még a tavalyi év egyik leglátványosabb magyar klipjére, amelyben csehszlovák kisiskolások jojóversenyeztek, miközben egy háromtagú zenekar húzta a talpalávalót és még a bőgőt is felgyújtották? Igen, ők azok. Az a klip – a Jump  – is már különleges képi világával maradt meg a néző fejében, és nem lesz ez másként az új klip esetén sem.

 

„Ez abszolút koncepció nálunk. – mondja a gitáros-énekes Little G. – Most második alkalommal dolgoztunk együtt Rónai Domonkos rendezővel, akinek a képi világa minket is magával ragadott. Remek érzékkel találja meg azt a filmnyelvet, ami kifejezi nemcsak ennek a zenének lüktetését, de a benne rejtőző játékosságot is: nem kell olyan komolyan venni magunkat, „it’s only rock’n’roll”, hogy a Rolling Stones-t idézzem. Sok minden történt egyébként velünk a Jump klip megjelenése óta. Rengeteg helyen megfordultunk: voltunk többször Svájcban, Olaszországban, Németországban, és persze a hazai közönséget sem hanyagoltuk el! Az előző klip után kezdett el jobban foglalkozni velünk a média, több rádió is játssza a dalainkat és a zenei csatornákon ment a klip. Elkészült a legújabb lemezünk is, ami igazi mérföldkő, nemrég volt lemezbemutató koncert, ami fantasztikusan sikerült. Most pedig itt az új klip!”




És hogy mivel vették rá a lányokat, hogy ledobják a textilt?

„Végtelenül lehengerlő sármunkkal és 20. századi brit úriemberhez illő jómodorunkkal a hölgyek szinte a tenyerünkből esznek. Csak viccelek, természetesen pénzzel.”– nevet Little G. – A forgatás során nem történt azonban semmi botrányszagú. Kivételesen nem feküdt le senki senkivel, nem rohangált senki meztelenül az utcán, és ezúttal nem is gyújtottunk fel semmit. Utána Mihályt megkergették a rendőrök, de ez nagyjából mindennapos.”

A klip végén a zenekar egy élő fellépésen látható, adja hát magát a kérdés, hogy lesznek-e félmeztelen lányok a jövőben a koncerteken is.

„Tervezzük, hogy a 60-as évek go-go divatját felelevenítve táncoslányokkal megyünk fellépni. Természetesen erre csak nagyobb rendezvényeken lesz lehetőségünk, de mindenképp látványos show elem lenne.” – néz a jövőbe a frontember. – „Rengeteg felé megyünk egyébként koncertezni a közeljövőben is. Különösen kiemelt alkalomként talán a Rusty Rodders hot rod építő csapat buliját említeném, ahol két másik, számunkra nagyon kedves együttessel lépünk színpadra.

Óriási hangulat, állat verdák, jó zene, mi kell még?”



 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek