Év koncertje - szavazás

Klubszinten támadnak a farkasok! - 25 éves az Akela

2015. október 08.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az idén 25 éves Akela zenekar rOcktóber 31-én jubileumok sokaságát ünnepli a Club 202-ben! Ami apropó csak elképzelhető, az most mind együtt-van!

Klubszinten támadnak a farkasok! - 25 éves az Akela

A koncerten mutatkozik be a banda 15. albuma, a FARKASMESÉK, és a zenekar kisebb-nagyobb szünetekkel tarkított pályafutásában 20. alkalommal tartja meg a FARKAS-NAPOT, számtalan vendéggel emelve az est fényét/sötétjét. Sok régi ismerőssel lehet majd találkozni a 2 és fél órás műsor alatt, melyet a jubileumra való tekintettel 2.500 Ft-ért lehet megtekinteni, már ha nem az elővételes jegyet választja az ember, ami az 1990-es megalakulás tiszteletére 1990 Ft-ot kóstál. Persze csak azoknak, akik szüleiktől nem a Farkas vezeték-, vagy keresztnevet örökölték/kapták, Ők ugyanis a névnap alkalmából ezt az összeget is a folyadék-utánpótlásra fordíthatják ...

Érdemes időben érkezni, az egész estés csűrdöngölés már 19:40-kor kezdetét veszi, aki be akar gyűjteni egy jóféle headbangelő-izomlázat a koncert után maradó emlékek közé, (a garantált másnaposság mellé) a Toportyánférgek és a Rebel előadása is kedvez.

Az Akela-színpadán csupa olyan fazon hallatja majd hangját/hangszerét, Akik jelentős szerepet vállaltak az Akela kezdeti időszakában. Pavelka Gyula, Györki István "Kökény atya" és Szijártó "Szupermen" Zsolt - ex-tagok mellett tiszteletét teszi ill. tiszteleghetünk Németh Lojzi (Bikini) előtt, aki a "Farkastörvények" és a "Fű alatt" c. albumok zenei rendezője (is) volt, számos baráti szövegsegédlettel ellátva a farkasokat. Ott lesz a nemfélős, fél Moby Dick (Gőbl Gábor és Schmiedl
Tamás), kiknek köszönhető, a negyedévszázaddal ezelőtti, előzenekarkénti debütálás. Továbbá "Smici" az első önálló Akela-turnéban is erősítette a Falkát. Az Ómenből, Nagyfi László "A Fenevad" c. album zenei rendezőjeként írta be magát az Akela-történelemkönyvébe; farkasTesója: Zoltán
(Kisfi Zozo) pedig többször kisegítette a bandát (épp mikor dobos-problémák adódtak). Szendrey Zsolt "Szasza/Wolfchild" (Zorall/Action) a hírhedt cirkuszos, első Farkasnap-buliról fog megemlékezni.
Tehát, annyi sztárvendég érkezik, hogy az öltözőkbe úgysem férnek el, úgyhogy az autogram-vadászok is jól járnak. És ha már autogramok! Az új lemez, és a hozzá kapcsolódó pólók, egyebek aláíratására is kitűnő lehetőség nyílik, ugyanis az oly rég várt megjelenés a koncert napján esedékes.
Addig is:
Jó vadászatot!


 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek