Kollektív szőrtelenítés, avagy Soerii & Poolek + 18 zenekar ünnepel a ZP-ben

2013/08/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hajdihó Fesztivál avagy Az ünnepelt káosz - nem csak a cím extrém, a műsor is az lesz a Soerii & Poolek zenekar 5. születésnapján.

Kollektív szőrtelenítés, avagy  Soerii & Poolek + 18 zenekar ünnepel a ZP-ben

Nem kispályás módon a fiúk egy “Ikon” jellegű koncerttel ajándékozzák meg magukat és a közönséget, ahol 18 zenekar lép fel: meghívták a számukra fontos előadókat, akik 1-1 Soerii & Poolek feldolgozással állnak színpadra. A két főhős a színpaddal szemben egy kényelmes kanapén élvezi majd a showt, de természetesen a műsor végén ők és zenekaruk is megmutatják, hogy mi fán terem az igazi party.

Tulajdonképpen nem is magunkat akarjuk ünnepeltetni, hanem a dalokat és együtt lenni a zenész haverokkal, barátokkal. Nagyon menő volt, hogy a szervezés közben mindenki örömmel igent mondott, sőt jelentkezett, hogy ő is jönne. Aki nem lesznek ott azok csak azért nem jönnek, mert máshol van fellépésük, de nem kizárt, hogy hajnalban beállítanak hozzánk – mondja Gerrison Tanár Úr.

Columbo – a Brains és az Irie Maffia énekese állítja, hogy ezt a hangulatot valóban nem minden zenekar produkálja a színfalak mögött.

A Soerii és Poolekre vitathatatlanul szüksége van a magyar könnyűzenének. Az ember azt gondolná, hogy amit a színpadon művelnek az csak egy megkoreografált show, de tapasztalatból tudom, hogy ez a hihetetlen hangulat uralkodik az egész csapaton a koncert előtt és után is. Elég sok fesztiválon megfordulok és többször előfordult már, hogy ha végeztünk és telefonon nem értek el, egyből a Soerii öltözőbe jöttek értem mert 99%, hogy ott iszok a kurvákkal vagy a törpével.

A tudatos botránykeltés, alapvetően a zenekar sajátja. Elsődleges koncepciójuk a bulizás és a buliztatás. Nem akarnak senkit sem megbántani, kifigurázni egyszerűen feszegetik a határokat minden öncélúság nélkül. Nem véletelenül az a mottójuk: Ha party, akkor Soerii & Poolek.

Szerintünk ez olyan mint amikor péntekenként valaki kiszabadul az irodából és ivászatba veti magát. Nos, mi ezt csináljuk, csak egy alapvetően bulizós, zenész közeg mindennapjaitól próbálunk még elrugaszkodottabban megélni egy partyt vagy épp a színpadi jelenlétünket. Mi az abszolút bulizás hívei vagyunk. Ha a politikusok is Soerii koncertre járnának, akkor másnap kitörne  világbéke – legalábbis Jappy szerint.

Miközben a tátott szájjal álló, letaglózott néző keresi a megfelelő szavakat arra, hogy mit is lát, elsőre nem is gondolná, hogy ennek a színpadi zűrzavarnak a kiagyalói valójában komoly producerek és zenei szakemberek.

A zenekar az elmúlt 5 évben folyamatosan dolgozott és ontotta a dalokat. Jelenleg Papp Szabival (Supernem) és a Halott Pénzzel közösen készítenek új slágert a rock and roll-ról.

Augusztus 31-én  egy kivételes koncertet láthat majd a nyagyérdemű a következő fellépő zenekarokkal:

Fish, Ivan and the Parazol, We Are Rockstars, Hated tomorrow, Buso von Cobra, Marry Popkids, Uzipov, Halott Pénz, Ganxsta Zolee és a Kartel, Ozone Mama, Isten Háta Mögött, Columbo, Compact Disco, Odett, ByeAlex, Fluor, Bermuda.

A műsorvezetést is egy remek párosra bízták, Iszak Eszti (VIVA) és Kautzky Armand személyében.

Biztosra vehető, hogy az Elton John, a Tanga, vagy a Maximális Extázis többféle zenei megfogalmazásban lesz hallható és az egyik legnagyobb slágerük igazi katarzisélményt ad, hiszen Valahol Messze, Buli LESZ!


Képtár

  • Kollektív szőrtelenítés, avagy  Soerii & Poolek + 18 zenekar ünnepel a ZP-ben kép 18243
 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek