Koncertek a fotelből

2012/12/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Beyoncé, Britney Spears, Coldplay, Leona Lewis, Take That – melyik koncerten lennél ott szívesen? Nincs más teendőd, mint vasárnaponként elhelyezkedned a fotelben, és a kezedbe venni a távirányítót: a Film Café lenyomja neked a bulikat.

Koncertek a fotelből

Igaz, az első háromról már lecsúsztunk – nem is értem, miért nem szóltak előbb, egy jó kis Britney-koncert minden vágyam –, de bízzunk a csatornák kedvelt időtöltésében, az ismétlésben. Most vasárnap (12.23.) a háromszoros Grammy-jelölt, Leona Lewis, a világ állítólag egyik legkeresettebb popsztárja koncertezik. Semmit nem von le az értékéből, hogy még életemben nem hallottam róla. Így helyettem inkább beszéljenek róla a tények: több mint 8 millió eladott lemezzel Leona #1 pozíciót ért el több mint 30 országban, és ő az első brit előadó, akinek debütáló albuma az amerikai Billboard albumlistát vezetni tudta. A brit The X Factor című tehetségkutató műsorban feltűnt csillag első koncertturnéja, a tündér- és mesevilágot idéző 2010-es The Labyrinth – benne a legendás “Bleeding Love”, a “Run”, a “Happy” és a “Better In Time” dalokkal – december 23-án este lesz látható. 

Végre valami ismerős név: a Film Café-koncertek sorát a Take That koncertfilmje, a Progress Live zárja december 30-án. A 15 év után újra ötösfogatként koncertező fiúcsapat a szigetországban rekordokat döntögető turnéval nyolcszor töltötte meg a londoni Wembley-t, és ugyanennyi alkalommal léptek a nagyérdemű elé szülővárosukban, Manchesterben is, ahol két egymást követő napon rögzítették a 75 perces koncertfilmet. Brutális színpadkép, hihetetlenül kreatívan megálmodott és kivitelezett látványelemek, tökéletes fénytechnika segítette a Take That tagjait, akik a maximumot nyújtva valóban feledhetetlen estet adtak a jelenlévőknek, melyről a nem mindennapi film is tanúskodik. Na, ez már izgalmasabban hangzik.

Szóval, koncertek minden szinten, ha belefáradtál az évvégi valós bulidömpingbe, egy kispárna társaságában folytathatod - akár fekve is...


Képtár

  • Koncertek a fotelből kép 8800
 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek