Koncertek a HANGFOGLALÁSON

2012. október 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2012. október 5-7. között immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvényközpontban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett.

Koncertek a HANGFOGLALÁSON

A rendezvény keretében mindkét napon színvonalas zenekarok élő koncertjével szeretnének kedveskedni a szervezők.Napközben nagyjából 40 perces műsort adnak az egymást váltó zenekarok, ezek meghallgatása és megtekintése ingyenes, esténként pedig nagy koncertek várják a közönséget, ezekre belépőt kell fizetni. 

Pénteken, azaz október 5-én a Beathoven együttes bemelegítése után – amelynek keretében jól ismert Beatles dalok csendülnek fel  rockosabb átiratban -, a Varga János Projekt koncertjére szórakozhatnak a zenekedvelők, akik legutóbb a Toto budapesti koncertje előtt arattak óriási sikert a Petőfi Csarnokban. Varga János több mint harmincöt éve van jelen a magyar zenei életben és jegyzik nevét a világ progresszív rock zenei előadói között. Több mint húsz lemezt tudhat maga mögött szerzőként és gitárosként, többek között az East együttes oszlopos tagjaként,

Másnap, azaz szombaton, a Balkan Fanatik zenéjére bulizhatnak az egybegyűltek. A zenekart nem kell bemutatnunk, hiszen csaknem tíz éve táncoltatják meg a hazai elektro-etno zene rajongóit. Előttük a Trio Target mutatkozik be, a fiatal és tehetséges banda bizonxára felkeltik majd az a rockzene rajongók érdeklődését.


 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek