Koncertek a HANGFOGLALÁSON

2012. október 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2012. október 5-7. között immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvényközpontban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett.

Koncertek a HANGFOGLALÁSON

A rendezvény keretében mindkét napon színvonalas zenekarok élő koncertjével szeretnének kedveskedni a szervezők.Napközben nagyjából 40 perces műsort adnak az egymást váltó zenekarok, ezek meghallgatása és megtekintése ingyenes, esténként pedig nagy koncertek várják a közönséget, ezekre belépőt kell fizetni. 

Pénteken, azaz október 5-én a Beathoven együttes bemelegítése után – amelynek keretében jól ismert Beatles dalok csendülnek fel  rockosabb átiratban -, a Varga János Projekt koncertjére szórakozhatnak a zenekedvelők, akik legutóbb a Toto budapesti koncertje előtt arattak óriási sikert a Petőfi Csarnokban. Varga János több mint harmincöt éve van jelen a magyar zenei életben és jegyzik nevét a világ progresszív rock zenei előadói között. Több mint húsz lemezt tudhat maga mögött szerzőként és gitárosként, többek között az East együttes oszlopos tagjaként,

Másnap, azaz szombaton, a Balkan Fanatik zenéjére bulizhatnak az egybegyűltek. A zenekart nem kell bemutatnunk, hiszen csaknem tíz éve táncoltatják meg a hazai elektro-etno zene rajongóit. Előttük a Trio Target mutatkozik be, a fiatal és tehetséges banda bizonxára felkeltik majd az a rockzene rajongók érdeklődését.


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek