Év koncertje - szavazás

Koncertek a HANGFOGLALÁSON

2012. október 04.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2012. október 5-7. között immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Hangfoglalás Hangszer-, hang-, fény-, színpad és stúdiótechnikai kiállítást a Syma Rendezvényközpontban. Az eltelt idő alatt Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye és a térség legrangosabb szakmai kiállítása lett.

Koncertek a HANGFOGLALÁSON

A rendezvény keretében mindkét napon színvonalas zenekarok élő koncertjével szeretnének kedveskedni a szervezők.Napközben nagyjából 40 perces műsort adnak az egymást váltó zenekarok, ezek meghallgatása és megtekintése ingyenes, esténként pedig nagy koncertek várják a közönséget, ezekre belépőt kell fizetni. 

Pénteken, azaz október 5-én a Beathoven együttes bemelegítése után – amelynek keretében jól ismert Beatles dalok csendülnek fel  rockosabb átiratban -, a Varga János Projekt koncertjére szórakozhatnak a zenekedvelők, akik legutóbb a Toto budapesti koncertje előtt arattak óriási sikert a Petőfi Csarnokban. Varga János több mint harmincöt éve van jelen a magyar zenei életben és jegyzik nevét a világ progresszív rock zenei előadói között. Több mint húsz lemezt tudhat maga mögött szerzőként és gitárosként, többek között az East együttes oszlopos tagjaként,

Másnap, azaz szombaton, a Balkan Fanatik zenéjére bulizhatnak az egybegyűltek. A zenekart nem kell bemutatnunk, hiszen csaknem tíz éve táncoltatják meg a hazai elektro-etno zene rajongóit. Előttük a Trio Target mutatkozik be, a fiatal és tehetséges banda bizonxára felkeltik majd az a rockzene rajongók érdeklődését.


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek