Koncertekkel nyit a Városligeti Sörsátor

2014. április 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Sorra nyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek, úgy tűnik, visszavonhatatlanul vége a télnek. Április 11-én este, a Városligeti Sörsátor nyitóbuliján a Csákvári Band és az SLT zenekar biztosítja a remek zenét és a szuper hangulatot

Koncertekkel nyit a Városligeti Sörsátor

A péntek esti kikapcsolódást tervezd te is a rock jegyében! Hogy miért? Mert ezzel a két zenekarral tényleg érdemes: a 2013-ban alakult Csákvári Band kis kitérőt tesz az alternatív rock világába, saját dalokkal, és olyan kedvencek feldolgozásaival, mint Sting, The Police, Coldplay vagy a The Cranberries.

A Csákvári Band tagjai, élükön az énekes-zenész Csákvári Lacával saját dalaikra a legbüszkébbek, melyek lemásolhatatlan, egyedi hangzásvilágukkal, Gál Péter szövegeit dalba öntve tolmácsolják a zenekar mondandóját, véleményét az élet dolgairól. Az utóbbi hetekben, hónapokban sokat dolgoztak azon, hogy bemutatkozásuk határozottságot és profizmust tükrözzön, és zenéjükkel elnyerjék a közönség szeretetét.

Az április 11-ei este másik fellépő zenekara, az SLT - Stuff Like That szintén hoz néhány feldolgozást, méghozzá olyan előadóktól, mint a Red Hot Chili Peppers, a Pearl Jam, Johnny Cash, The Beatles, Bruno Mars vagy a Nickelback.

A szimpatikus, öttagú banda emellett saját dalaival is táncra perdíti a közönséget – a Hey You vagy a Rush ugyanolyan népszerű a hallgatóság körében, mint amikor világsztárok dallamai szólalnak meg a 2010-ben alakult zenekartól a színpadon.

Minden adott tehát egy változatos, zenei csemegékkel, saját dalokkal és feldolgozásokkal is tűzdelt koncert esthez. A buli április 11-én, pénteken este fél 8 után kezdődik a Városligeti Sörsátorban. Belépő nincs!

 


 

 

Szólj hozzá!


Megtört a Sziget-átok?

Megtört a Sziget-átok?

A Népszava cikke szerint a társaság legnagyobb rendezvénye, az augusztusi Sziget fesztivál eredménye megközelítheti a két éve elért,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)

Pink Floyd: a dobos megengedte, hogy kiadják a lemezeit

Roger Waters és David Gilmour aktuális sikerein felbuzdulva újra aktivizálta magát Nick Mason, a Pink Floyd harmadik tagja is. A legendás brit rockzenekar dobosának újra megjelentek korábbi szólólemezei
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek