Koncertekkel nyit a Városligeti Sörsátor

2014. április 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Sorra nyitnak a szabadtéri szórakozóhelyek, úgy tűnik, visszavonhatatlanul vége a télnek. Április 11-én este, a Városligeti Sörsátor nyitóbuliján a Csákvári Band és az SLT zenekar biztosítja a remek zenét és a szuper hangulatot

Koncertekkel nyit a Városligeti Sörsátor

A péntek esti kikapcsolódást tervezd te is a rock jegyében! Hogy miért? Mert ezzel a két zenekarral tényleg érdemes: a 2013-ban alakult Csákvári Band kis kitérőt tesz az alternatív rock világába, saját dalokkal, és olyan kedvencek feldolgozásaival, mint Sting, The Police, Coldplay vagy a The Cranberries.

A Csákvári Band tagjai, élükön az énekes-zenész Csákvári Lacával saját dalaikra a legbüszkébbek, melyek lemásolhatatlan, egyedi hangzásvilágukkal, Gál Péter szövegeit dalba öntve tolmácsolják a zenekar mondandóját, véleményét az élet dolgairól. Az utóbbi hetekben, hónapokban sokat dolgoztak azon, hogy bemutatkozásuk határozottságot és profizmust tükrözzön, és zenéjükkel elnyerjék a közönség szeretetét.

Az április 11-ei este másik fellépő zenekara, az SLT - Stuff Like That szintén hoz néhány feldolgozást, méghozzá olyan előadóktól, mint a Red Hot Chili Peppers, a Pearl Jam, Johnny Cash, The Beatles, Bruno Mars vagy a Nickelback.

A szimpatikus, öttagú banda emellett saját dalaival is táncra perdíti a közönséget – a Hey You vagy a Rush ugyanolyan népszerű a hallgatóság körében, mint amikor világsztárok dallamai szólalnak meg a 2010-ben alakult zenekartól a színpadon.

Minden adott tehát egy változatos, zenei csemegékkel, saját dalokkal és feldolgozásokkal is tűzdelt koncert esthez. A buli április 11-én, pénteken este fél 8 után kezdődik a Városligeti Sörsátorban. Belépő nincs!

 


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek