Év koncertje - szavazás

Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

2016. február 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szolnoki Péter és Török Tamás 20 évvel a zenekar születése után ismét nagy dobásra készül. Valentin napon az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészült Bon Bon látja vendégül MIKLÓSA ERIKÁT, Dér Henit és a Fool Moon énekegyüttest a Tüskecsarnok színpadán, a rajongok, a fanok, vagy csak egyszerűen a popzene és szimfonikus zene híveinek határtalan örömére.

Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

Szolnoki Pétert mindenki ismeri: a Bon Bon frontembere Mr. Bon Bond! Számos sláger előadója, számos sláger szerzője, társszerzője. A Viva Comet és Arisjus díjak büszke jelöltje, fuvolaművész.

Török Tamás, a másik alapító: Mr. Bond Bon! A Zenekar zenei atyja és motorja, basszusgitáros, gitáros, zeneszerző.

Miklósa Erika  Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő. Mozart Varázsfuvolájának Éj királynőjeként világhírnévre tett szert, nemzetközi meghívások sokaságával és több mint háromszáz előadással büszkélkedhet. 2004 őszén a New York-i Metropolitan operaház három évre szerződtette. Most elfogadta a Bon Bon meghívását és megtiszteli a szerelmesek ünnepén Szolnoki Pétert, akivel duettet fog énekelni.

Dér Heni a Sugarloaf zenekar egykori énekesnője számos sláger előadója, Kornay Mariann Művészeti-díj (2010) büszke tulajdonosa. Az R&B és pop dalok előadója most a Bon Bon színpadára hozza el érzelmekkel és szerelmes töltéssel teli dalait és hallhatunk egy vérpezsdítő duettet is Szolnoki Péterrel.

Az Óbudai Danubia Zenekart Héja Domonkos alapította 1993-ban - Danubia Szimfonikus Zenekar néven - muzsikus barátaival, még mint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke. A tudatos és aprólékos szakmai műhelymunka eredményeképpen az együttes néhány év alatt a legkiválóbb hivatásos magyar zenekarok sorába emelkedett, s a magyar zenei élet elismert tényezőjévé vált. Számos könnyűzenei előadót és zenekart kísért már, mint pl. az Omega, István a Király, Koncz Zsuzsa, Generál…

A Fool Moon vokálegyüttes 2001-ben alakult Szegeden, és azóta - hazánkban egyedülállóan - pop-acappella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti. Fennállásának 14 éve alatt a Fool Moon 15 országban koncertezett, többek között Tajvanban, Japánban, Kínában, Dél-Koreában, Szingapúrban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában is.

A hangzás és a színpadi látvány tehát színpompásnak ígérkezik, a hangulatról pedig majd a bízvást több ezres közönség gondoskodik. Így kerül szimbiózisba dal és előadó, zenekar és közönség, múlt s jelen az év legszerelmesebb koncertjén.

 


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek