Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

2016. február 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szolnoki Péter és Török Tamás 20 évvel a zenekar születése után ismét nagy dobásra készül. Valentin napon az Óbudai Danubia Zenekarral kiegészült Bon Bon látja vendégül MIKLÓSA ERIKÁT, Dér Henit és a Fool Moon énekegyüttest a Tüskecsarnok színpadán, a rajongok, a fanok, vagy csak egyszerűen a popzene és szimfonikus zene híveinek határtalan örömére.

Köszönöm, hogy vagy nekem… Bon-Bon Symphonic koncert a Tüske Csarnokban

Szolnoki Pétert mindenki ismeri: a Bon Bon frontembere Mr. Bon Bond! Számos sláger előadója, számos sláger szerzője, társszerzője. A Viva Comet és Arisjus díjak büszke jelöltje, fuvolaművész.

Török Tamás, a másik alapító: Mr. Bond Bon! A Zenekar zenei atyja és motorja, basszusgitáros, gitáros, zeneszerző.

Miklósa Erika  Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő. Mozart Varázsfuvolájának Éj királynőjeként világhírnévre tett szert, nemzetközi meghívások sokaságával és több mint háromszáz előadással büszkélkedhet. 2004 őszén a New York-i Metropolitan operaház három évre szerződtette. Most elfogadta a Bon Bon meghívását és megtiszteli a szerelmesek ünnepén Szolnoki Pétert, akivel duettet fog énekelni.

Dér Heni a Sugarloaf zenekar egykori énekesnője számos sláger előadója, Kornay Mariann Művészeti-díj (2010) büszke tulajdonosa. Az R&B és pop dalok előadója most a Bon Bon színpadára hozza el érzelmekkel és szerelmes töltéssel teli dalait és hallhatunk egy vérpezsdítő duettet is Szolnoki Péterrel.

Az Óbudai Danubia Zenekart Héja Domonkos alapította 1993-ban - Danubia Szimfonikus Zenekar néven - muzsikus barátaival, még mint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke. A tudatos és aprólékos szakmai műhelymunka eredményeképpen az együttes néhány év alatt a legkiválóbb hivatásos magyar zenekarok sorába emelkedett, s a magyar zenei élet elismert tényezőjévé vált. Számos könnyűzenei előadót és zenekart kísért már, mint pl. az Omega, István a Király, Koncz Zsuzsa, Generál…

A Fool Moon vokálegyüttes 2001-ben alakult Szegeden, és azóta - hazánkban egyedülállóan - pop-acappella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés popzenei műfaját népszerűsíti. Fennállásának 14 éve alatt a Fool Moon 15 országban koncertezett, többek között Tajvanban, Japánban, Kínában, Dél-Koreában, Szingapúrban, Spanyolországban, Olaszországban, Németországban, Hollandiában is.

A hangzás és a színpadi látvány tehát színpompásnak ígérkezik, a hangulatról pedig majd a bízvást több ezres közönség gondoskodik. Így kerül szimbiózisba dal és előadó, zenekar és közönség, múlt s jelen az év legszerelmesebb koncertjén.

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek