Kowáék új klipje a sírig tart

2015. május 15.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A Kowalsky meg a Vega zenekar legutóbbi, dupla platina lemez státuszt elért, Még nem éden című albuma után sem tétlenkedik. Folyamatos az alkotó munka és folynak országszerte a telt házas élő koncertek.

Kowáék új klipje a sírig tart

Idén az elmúlt évektől eltérően csak egyetlen szabadtéri koncertet adnak a fővárosban. 2015. június 12-én a 6000 fő befogadására alkalmas Barba Negra Track ad otthont az eseménynek. Erre a nyári nagyszabású, budapesti koncertre közel két órás show-val készül a zenekar. Ezen az estén két dalpremier is lesz. Az egyik a Sírig tart című szerzemény, amelyet másodikként mutatnak be a 2016-ban megjelenő albumról, és amihez egy különleges videoklip is készült.A koncert másik premier dala egy különleges vendéghez kapcsolódik. Geszti Péter ősszel megjelenő új albumának egyik dalához kérte fel Kowát közreműködőnek. A közös munka gyümölcsét a Nekem elég címet viselő szerzeményt először élőben a Barba Negra Track színpadán láthatja, hallhatja a közönség Kowalsky meg a Vega és Geszti Péter előadásában június 12-én.

A sajtótájékoztatót követően Kowa és Geszti Péter megbeszélték, hogy a dal felkerül a Kowalsky meg a Vega új lemezére is. A közös dal további utóéletét pedig Geszti Péter közösségi oldalának csatornáján követhetik majd nyomon.


Képtár

  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42752
  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42754
  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42755
  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42749
  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42750
  • Kowáék új klipje a sírig tart kép 42751
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek