Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok

2013. október 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nincsenek különleges, netán extrém kérései az énekesnek, de ez a puritánság viszont nem jellemző a koncertre, az eddigi helyszíneken megjelent kritikák alapján jelenleg ez a show az egyik legjobb és leglátványosabb előadás a világon.

Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok
A produkciónak meglepően kevés kérése van, ebből a szempontból Bruno Mars az egyik legszerényebb előadónak tűnik az elmúlt évekből. Például budapesti szállításra sima autókat kérnek, nem limuzinokat vagy luxusautókat.  Az énekes öltözőjébe kanapén, dohányzóasztalon és tükrön kívül semmit mást nem igényeltek. Ugyan jön velük egy szakács, de az az egész stábra főz és helyi alapanyagokból fog dolgozni, nincs előzetes étel- vagy italigényük. A backstage-n lesz egy próbahelység is, amit gyakorlatilag üresen kérnek, tehát kizárólag a hangszerek készítik majd be a technikusok.
 
15 kamionnal érkezik a stáb, melyek szinte csak a technikai felszerelést szállítják, alig hoznak mást magukkal. A koncert alatt rengeteg effektet használnak majd, lesz köd-, pára- és füstgép is, valamint pirotechnika és konfettiágyú. November 7-én hajnalban kezdik az építést az Arénában, 80 magyar fog segíteni benne, az utazó turnéstáb 70 fős. A színpadon egy 9 fős kísérőzenekar lesz Bruno Mars mellett.
 
A jelenlegi tervek szerint Bruno Mars sajnos nagyon kevés időt fog hazánkban tölteni, csak a koncert napján érkezik és rögtön utána megy is tovább. Meglehetősen sűrű a novemberi turnérész, amit még nehezít a közelgő MTV Europe Awards illetve a rendezvény előzetes próbái is, amin az énekes is fellép majd élőben. 
 
November 7-én, Budapesten az estét 8 óra körül Mayer Hawthorne nyitja, Bruno Mars 9 óra magasságában lép majd színpadra. A budapesti koncerten – mint a turné többi helyszínén is – teltház lesz.

Képtár

  • Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok kép 20688
  • Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok kép 20689
  • Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok kép 20690
  • Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok kép 20691
  • Közeledik Bruno Mars: kulisszatitkok kép 20693
 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek