Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

2018/11/10  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

Már csak három hónapot kell (át)aludni ahhoz, hogy Tom Odell Jubilee Road elnevezésű európai turnéja Budapestre érkezzen.

Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

Javában zajlik a fiatal angol énekes-dalszerző európai turnéja, amelyen az idén októberben ugyanezzel a címmel megjelent albumát mutatja be. Azonban itt még nem ér véget a világjárás: miután szépen sorban bejárja az összes európai fő- és nagyvárost, egy rövid, márciusi szünet után az Egyesült Államokban folytatja a koncertezést egészen május közepéig.

Az albumról már single is kijött: a ‘Half As Good As You’ (feat. Alice Merton) és az ‘If You Wanna Love Somebody’.

A 27 éves angol sztárt Lily Allen fedezte fel, aki azt mondta róla, hogy "színpadi energiája David Bowie-ra emlékeztet". 13 évesen már írt dalokat, de ezt nem árulta el senkinek, mert úgy gondolta, hogy nem ez „menő”. 2013-ban megjelent első stúdióalbuma, a Long Way Down, amelynek kapcsán elnyerte a Brit Kritikusok díját.

A magyar rajongók is örülhetnek, hiszen februárban Budapestre is ellátogat, de aki nem tud addig várni, november 16-án Bécsben is megnézheti a remek hangulatú Gasometerben. Csak 2,5 óra az út  – és Bécs gyönyörű!

Tom Odell’s Jubilee Road Tour

The young English singer, songwriter, Tom Odell is on the road of his new album, Jubilee Road released this October. However, the worldwide tour does not end here: after finishing the concerts in almost all European cities, after a short break in March, the tour will continue in the US until mid-May.

Two singles had come out already from the new album: 'Half As Good As You' (feat. Alice Merton) and 'If You Want to Love Somebody'.
The 27-year-old English star has discovered by Lily Allen, who said: "Tom’s stage energy recalls David Bowie". Tom had already written songs at the age of 13, but he did not tell it to anyone because he thought it was not "cool".
In 2013 he released his first studio album, ‘Long Way Down’, for which he won the British Critics’ Choice Award.
Hungarian fans will also be happy, because Tom will visit Budapest in February, but who can not wait to see him till then, can go on 16th November to Vienna to the impressive concert venue, Gasometer. Just 2.5 hours driving and Vienna is beautiful!

 

Tom Odell, koncert, Barba Negra, Lily Allen, Jubilee Road, turné

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek