Közösen pótszilveszterezik Pély Barna és Kovács Áron

2013. december 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Ugyan még nem köszöntöttük az új évet, de már most a pótszilveszterre készülünk; legalábbis a két zenekar, a B the First és a KÁOSZ Központ erre hangol. Január harmadikán egy fergeteges bulira készülnek a Muzikumban, ahol igyekeznek mindenkit megtáncoltatni.

Közösen pótszilveszterezik Pély Barna és Kovács Áron

Pély Barna és Kovács Áron ismerettsége egészen régre nyúlik vissza, azonban csak mostanra jutottak el odáig, hogy közösen koncertezzenek egyet. Mindkét frontember azt ígéri a Muzikumban tartandó koncerttel kapcsolatban, hogy olyan műsort fognak adni, amit senki nem felejt el.

„Áronnal régóta ismerjük egymást, és  úgy gondoltuk, hogy bulizzunk egyet együtt. Áron remek frontember, és  zenekara is nagyon jó zenészekből áll. A közös koncert azért jó, mert bemutatkozhatunk egymás közönsége előtt is” – árulta el Barna, aki most B the First formációjával lép fel, amely 2011 nyarán alakult.

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, rock, funky, meg egy csipetnyi blues; egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt, és elsöprő hatást, amit egy B the First koncerten nyújtanak a srácok, s emellé csatlakozik be Kovács Áron zenekarával, a KÁOSZ Központtal.

„2009-ben éreztem úgy, hogy valamilyen módon vissza kellene nyúlni a zenéhez, és ismét zenekari formációban játszani. Így jött az ötlet, hogy a régi Smith and Session tagok közül Kékkői Zalánnal és Markos Gergővel leültem egy beszélgetésre, és elkezdtünk világra szóló terveket szövögetni. Ehhez a csapathoz csatlakozott Huszár Endre, aki a korábbi Omega tehetségkutató egyik zsűritagja volt, s létrejött a teljes banda” – mesélte Áron. Időközben sor került egy tagváltásra is a csapatban, igy január 3-án már új basszusgitárossal erősitenek.

„Markos Gergő nemrégiben vált ki a zenekarból. Nehéz volt mindenkinek a búcsú, hiszen régóta zenéltünk együtt. Őt Takács Roland váltotta, aki a The Whitesnake Bandben is megmutatja virtuozitását, s most, a pótszilveszteri bulink kapcsán hivatalosan is bemutatkozik ezen a poszton.”

A két banda tehát igazi zenei csemegével várja a közönséget 2014. január harmadikán, este 21.00-tól a Muzikumban.

Kapunyitás: 20.00
Jegyár: elővételben 1800 Ft; a koncert napján 2000 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ők a Billboard Music Awards 2018 nyertesei

A díjátadóra Las Vegasban került sor május 20-án. A nyertesek közül nagyon sokan fel is léptek a gálán, és emlékezetes produkciókkal színesítették a rangos eseményt.

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek