Különleges CHARLIE-koncert a MOM-ban

2013. május 31.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Charlie a jazz világában is otthonosan mozog - az állítás igazságtartalmáról mindenki meggyőződhet, ha elmegy az énekes június 7-én, a MOM kulturális Központ színháztermében tartandó koncertjére.

Különleges CHARLIE-koncert a MOM-ban

Horváth Charlie szinte bármilyen műfajban és stílusban ki tudja fejezni magát - jellegzetes, egyedi, rekedt hangjával azonban a jazz, a swing és a soul világában érzi különösen jól magát.  Bár a Tátrai Band énekeseként és a szólólemezeivel issikeres volt és számos slágert jegyzett, mindig nagy vágya volt, hogy a jazz világába kiránduljon.

Ennek lett az eredménye két album, a több éve megjelent Soul And Jazz, majd ezt követte a Funky, Soul And Jazz című duplacédé. Ezeken nemcsak addigi dalai szerepeltek áthangszerelve, hanem jól ismert világslágerek is felhangzottak rajta az előadásában. Ezeken többek között azokkal a zenészekkel dolgozott együtt, akikkel egyébként is sokat láthatjuk őt a színpadon: László Attilával, Halász Jánossal, Egri Jánossal, Borlai Gergővel vagy Lerch Istvánnal.

Pályafutása során 23 díjjal ismerték el tehetségét, többek között Arany Zsiráf-díjjal, Liszt Ferenc-díjjal. Többszörös EMeRTon-díjas művész, valamint megválasztották az év énekesének is. 1993-ban zenei munkásságát a Magyar Köztársasági Érdemrend Kis Keresztjével ismerték el. Legutóbbi dupla-, élő cédéje két hónappal ezelőtt jelent meg Charlie 65 Live! címmel, amelyen a tavaly decemberben, a Papp László Budapest  Sportarénában tartott koncertjének a felvételét hallhatjuk.

A MOM-béli koncerten sok saját dala és a számára kedves világslágerek is elhangzanak majd, többek között azoknak a zenészeknek a kíséretében, akik a fent említett albumukon is szerepelnek.


Képtár

  • Különleges CHARLIE-koncert a MOM-ban kép 13376
 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek