Látványos koncerttel készül Budapestre Michael Bublé

2014. március 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az énekes újabb helyszínekkel bővítette európai turnéját, november 2-án a magyar rajongók is láthatják végre a BudapestArénában!

Látványos koncerttel készül Budapestre Michael Bublé

Michael Bublé – többszörös Grammy-nyertes művész, aki több mint 50 millió albumot adott el eddig – alig évtizednyi karrierje során. A fickó, aki elbűvöli a közönséget. Az énekes, aki teltházas koncereket ad, és utolsó turnéján több mint 2 millió rajongó tombolt. Most ismét úton van hatodik, To Be Loved című stúdióalbumával, hogy elkápráztassa közönségét az egész világon.

A kanadai énekes, dalszerző és színész bemutatkozó albumával rögtön a top10-be került nemcsak a kanadai, de az angol slágerlistán is. 2005-ös lemezével, az It's Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible című cédéjével vált ismertté világszerte, utóbbi vezette a kanadai, az angol, az amerikai, az ausztrál és több európai ország slágerlistáját is. Bublé 2009-es, Crazy Love lemeze három nappal a boltokba kerülése után az amerikai lista első helyén kezdett, hasonlóan a két évvel későbbi karácsonyi albumához. Legújabb anyaga, a To Be Loved a kanadai szupersztár zsínórban negyedik listavezető albuma.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét útra keltünk és énekelhetek a rajogóknak...eltartott egy ideig, de kipihentük magunkat és újra készen állunk rá, hogy óriási bulit csapjunk minden este a színpadon" – nyilatkozta a turné kapcsán Bublé.

 


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek