Laurie Anderson nyomdokaiba léphetnek Tóth Veráék

2015. augusztus 24.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Közös videoklipet forgatott Tóth Vera, Wolfie és Delov Jávor. Ez azonban nem csak a zenészek közös munkája, hanem egy egész online közösségé, akiket az egyik, kávéjáról híres cég vont be szerzőtársnak. A klip alapjául szolgáló dal megszületésében éppen úgy szerepet kapott a közösségi média, mint ahogy a klipforgatás során.

Laurie Anderson nyomdokaiba léphetnek Tóth Veráék

A NESCAFÉ nem először inspirálja a könnyűzene világát, hiszen a Laurie Anderson előadásában ismertté vált Open Up című világslágert is a reggelik nélkülözhetetlen kávéja ihlette. A magyar zenészek így komoly kihívás előtt álltak.

A videoklip azóta elkészült, és elindult hódító útjára.

Bár időnként jó dolog délig aludni, a hétköznapok a többség számára reggellel kezdődnek. És egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan. Így gondolta ezt a világ vezető kávégyártója is, amely izgalmas közösségi játékra hívta a kávé barátait. A márka magyar Facebook-csoportja, és a Szeretem a reggelt microsite közössége / tagjai segítségével összegyűjtötte, hogy miért is szeretjük a reggelt.

„Szeretem a reggelt, mert melletted kelek fel!” – hangzik egy szerelmes üzenet, „Szeretek ébredni újból, egy új nap egy új világ” – sugárzik az optimizmus két másikból. „Egy üres fehér lap vagy, amire az idő rajzol!” – hangzik egy filozofikusabb megközelítésű sor.

A reggelhez szóló vallomások a projek elindítójának és néhány fiatal popzenésznek köszönhetően kitörtek a közösségi médiából és egy slágergyanús dalban találkoznak egymással. A Punnany Massif Wolfie-ja, a Random Tripből ismert Delov Jávor és az első Megasztár győztese, Tóth Vera „Szeretem a reggelt” című dala pozitív visszajelzéseket kapott, így a dal után a klip elkészültére sem kellett sokat várni.

Július végén a Facebookon toboroztak szereplőket a klipforgatáshoz, és végül azok vehettek részt a Budapest ikonikus pontjain felvett klipben, akik frappánsan indokolták meg motivációjukat. A klip itt tekintető meg:

 


 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek