Lecsúszott zenészek

2013. október 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Azt kell mondanom, tényleg komoly problémák lehetnek művészkörökben, ha már az olyan, általam olyannyira tisztelt és kedvelt közismert zenészek, mint Czutor Zoltán (Belmondo) és Kovács Krisztián (Fish!) is hajléktalanként róják a főváros utcáit.

Lecsúszott zenészek

De még mielőtt bármelyik bulvárújság rákattanna a témára, gyorsan tegyük helyre a dolgokat. A Belmondo zenekar hamarosan megjelenő, Kooperatív címet viselő legújabb lemezének beharangozó dalához készült klip mától a nagyközönség számára is elérhető. A Szívjuk el! című videó alaptörténete szerint a két zenész hajléktalanként találkozik a Népligetnél, és egy eldobott szál cigaretta megszerzéséért vívnak komoly harcot egymással. Hogy végül melyikük lesz a nyertes, azt nem árulom el, tessék megnézni a videót!

A Kooperatív című vadonatúj Belmondo album várhatóan november végén lesz kapható, a dalok elkészítésében pedig olyan neves vendégszereplők segédkeztek, mint a videóban is látható Kovács Krisztián (Fish!), Szirtes Edina Mókus, Szolnoki Péter (Bon-Bon), Eckü (Hősök), Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker, vagy a Príma-díjas The Fourtissimo Jazz Orchestra fúvós szekciója, Judie Jay, Szekeres András (Junkies), Hatvani Zília, valamint a családi összetartás jegyében Czutor Anett, Zoli húga is.

És akkor íme a vadonat klip:


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek