Lecsúszott zenészek

2013. október 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Azt kell mondanom, tényleg komoly problémák lehetnek művészkörökben, ha már az olyan, általam olyannyira tisztelt és kedvelt közismert zenészek, mint Czutor Zoltán (Belmondo) és Kovács Krisztián (Fish!) is hajléktalanként róják a főváros utcáit.

Lecsúszott zenészek

De még mielőtt bármelyik bulvárújság rákattanna a témára, gyorsan tegyük helyre a dolgokat. A Belmondo zenekar hamarosan megjelenő, Kooperatív címet viselő legújabb lemezének beharangozó dalához készült klip mától a nagyközönség számára is elérhető. A Szívjuk el! című videó alaptörténete szerint a két zenész hajléktalanként találkozik a Népligetnél, és egy eldobott szál cigaretta megszerzéséért vívnak komoly harcot egymással. Hogy végül melyikük lesz a nyertes, azt nem árulom el, tessék megnézni a videót!

A Kooperatív című vadonatúj Belmondo album várhatóan november végén lesz kapható, a dalok elkészítésében pedig olyan neves vendégszereplők segédkeztek, mint a videóban is látható Kovács Krisztián (Fish!), Szirtes Edina Mókus, Szolnoki Péter (Bon-Bon), Eckü (Hősök), Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker, vagy a Príma-díjas The Fourtissimo Jazz Orchestra fúvós szekciója, Judie Jay, Szekeres András (Junkies), Hatvani Zília, valamint a családi összetartás jegyében Czutor Anett, Zoli húga is.

És akkor íme a vadonat klip:


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek