Év koncertje - szavazás

Lecsúszott zenészek

2013. október 30.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Azt kell mondanom, tényleg komoly problémák lehetnek művészkörökben, ha már az olyan, általam olyannyira tisztelt és kedvelt közismert zenészek, mint Czutor Zoltán (Belmondo) és Kovács Krisztián (Fish!) is hajléktalanként róják a főváros utcáit.

Lecsúszott zenészek

De még mielőtt bármelyik bulvárújság rákattanna a témára, gyorsan tegyük helyre a dolgokat. A Belmondo zenekar hamarosan megjelenő, Kooperatív címet viselő legújabb lemezének beharangozó dalához készült klip mától a nagyközönség számára is elérhető. A Szívjuk el! című videó alaptörténete szerint a két zenész hajléktalanként találkozik a Népligetnél, és egy eldobott szál cigaretta megszerzéséért vívnak komoly harcot egymással. Hogy végül melyikük lesz a nyertes, azt nem árulom el, tessék megnézni a videót!

A Kooperatív című vadonatúj Belmondo album várhatóan november végén lesz kapható, a dalok elkészítésében pedig olyan neves vendégszereplők segédkeztek, mint a videóban is látható Kovács Krisztián (Fish!), Szirtes Edina Mókus, Szolnoki Péter (Bon-Bon), Eckü (Hősök), Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker, vagy a Príma-díjas The Fourtissimo Jazz Orchestra fúvós szekciója, Judie Jay, Szekeres András (Junkies), Hatvani Zília, valamint a családi összetartás jegyében Czutor Anett, Zoli húga is.

És akkor íme a vadonat klip:


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek