Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

2013. március 01.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Lányok, asszonyok figyelem! Március 8-án, a nemzetközi Nőnapon azoknak is érdemes ellátogatni a Belmondo zenekar tavaszköszöntő koncertjére a Gozsdu Manó Klubba, akiket esetleg a közelükben keringő úriemberek elfelejtenek dicsőíteni, ugyanis ajándékként a bulira érkező hölgyek kedvezménnyel válthatnak belépőt az eseményre.

Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

No és mivel ezen a napon ünnepeljük Zoltán keresztnevű kedves férfitársainkat – köztük a banda frontemberét Czutor Zoltánt is -, ezért természetesen a kedvezményes ajánlat rájuk is vonatkozik. Aki úgy gondolja, hogy bár anyakönyvezett neve Zoltán, de erre az estre pluszban nővé is változik, illetve aki eredetileg nőnemű, azonban csak akkor, csak ott, csak a Belmondo kedvéért Czutor Zoltánnak öltözne be, annak egyrészt mi, mint közönség is nagyon örülnénk, másrészt a zenekar külön jutalma egy ingyen belépő a koncertre!

A fiúk válogatott műsorral készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja. Az est során az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is előkerülnek. A zenekar az Emelt díjas lányok című szerzemény ősbemutatóját is erre a fellépésre tartogatta.

- Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A Belmondo zenekar koncertje egyben a One Billion Rising (Egymilliárd Nő Ébredése) elnevezésű globális figyelemfelhívó akció hazai lezáró eseménye is. A nőket sújtó erőszak ellen világszerte számos szervezet és magánszemély tiltakozott az elmúlt hetekben. Az akcióban itthon a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület is részt vett, amelynek tagjai március 8-án este 19.30-tól beszélgetést és felolvasást tartanak a Gozsdu Manó Klubban. A program után kezdődik a Belmondo koncertje.

Tehát uraim, irány a testvér, barátnő, anyuka, nagymama ruhásszekrénye, elő a szoknyákkal, a kivágott felsőkkel, a tűsarkú cipellőkkel, és a sminkkészlettel! Kíváncsian várjuk a végeredményt!


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek