Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

2013. március 01.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Lányok, asszonyok figyelem! Március 8-án, a nemzetközi Nőnapon azoknak is érdemes ellátogatni a Belmondo zenekar tavaszköszöntő koncertjére a Gozsdu Manó Klubba, akiket esetleg a közelükben keringő úriemberek elfelejtenek dicsőíteni, ugyanis ajándékként a bulira érkező hölgyek kedvezménnyel válthatnak belépőt az eseményre.

Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

No és mivel ezen a napon ünnepeljük Zoltán keresztnevű kedves férfitársainkat – köztük a banda frontemberét Czutor Zoltánt is -, ezért természetesen a kedvezményes ajánlat rájuk is vonatkozik. Aki úgy gondolja, hogy bár anyakönyvezett neve Zoltán, de erre az estre pluszban nővé is változik, illetve aki eredetileg nőnemű, azonban csak akkor, csak ott, csak a Belmondo kedvéért Czutor Zoltánnak öltözne be, annak egyrészt mi, mint közönség is nagyon örülnénk, másrészt a zenekar külön jutalma egy ingyen belépő a koncertre!

A fiúk válogatott műsorral készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja. Az est során az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is előkerülnek. A zenekar az Emelt díjas lányok című szerzemény ősbemutatóját is erre a fellépésre tartogatta.

- Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A Belmondo zenekar koncertje egyben a One Billion Rising (Egymilliárd Nő Ébredése) elnevezésű globális figyelemfelhívó akció hazai lezáró eseménye is. A nőket sújtó erőszak ellen világszerte számos szervezet és magánszemély tiltakozott az elmúlt hetekben. Az akcióban itthon a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület is részt vett, amelynek tagjai március 8-án este 19.30-tól beszélgetést és felolvasást tartanak a Gozsdu Manó Klubban. A program után kezdődik a Belmondo koncertje.

Tehát uraim, irány a testvér, barátnő, anyuka, nagymama ruhásszekrénye, elő a szoknyákkal, a kivágott felsőkkel, a tűsarkú cipellőkkel, és a sminkkészlettel! Kíváncsian várjuk a végeredményt!


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek