Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

2013/03/01  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Lányok, asszonyok figyelem! Március 8-án, a nemzetközi Nőnapon azoknak is érdemes ellátogatni a Belmondo zenekar tavaszköszöntő koncertjére a Gozsdu Manó Klubba, akiket esetleg a közelükben keringő úriemberek elfelejtenek dicsőíteni, ugyanis ajándékként a bulira érkező hölgyek kedvezménnyel válthatnak belépőt az eseményre.

Légy férfi! Nőnapi Belmondo-koncert a GMK-ban

No és mivel ezen a napon ünnepeljük Zoltán keresztnevű kedves férfitársainkat – köztük a banda frontemberét Czutor Zoltánt is -, ezért természetesen a kedvezményes ajánlat rájuk is vonatkozik. Aki úgy gondolja, hogy bár anyakönyvezett neve Zoltán, de erre az estre pluszban nővé is változik, illetve aki eredetileg nőnemű, azonban csak akkor, csak ott, csak a Belmondo kedvéért Czutor Zoltánnak öltözne be, annak egyrészt mi, mint közönség is nagyon örülnénk, másrészt a zenekar külön jutalma egy ingyen belépő a koncertre!

A fiúk válogatott műsorral készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja. Az est során az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is előkerülnek. A zenekar az Emelt díjas lányok című szerzemény ősbemutatóját is erre a fellépésre tartogatta.

- Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A Belmondo zenekar koncertje egyben a One Billion Rising (Egymilliárd Nő Ébredése) elnevezésű globális figyelemfelhívó akció hazai lezáró eseménye is. A nőket sújtó erőszak ellen világszerte számos szervezet és magánszemély tiltakozott az elmúlt hetekben. Az akcióban itthon a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület is részt vett, amelynek tagjai március 8-án este 19.30-tól beszélgetést és felolvasást tartanak a Gozsdu Manó Klubban. A program után kezdődik a Belmondo koncertje.

Tehát uraim, irány a testvér, barátnő, anyuka, nagymama ruhásszekrénye, elő a szoknyákkal, a kivágott felsőkkel, a tűsarkú cipellőkkel, és a sminkkészlettel! Kíváncsian várjuk a végeredményt!


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek