Londonban szabotáltak, pár nap múlva nálunk is robbantanak

2015. január 26.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Már csak két hét van hátra, hogy Corey Taylor bandája, a Slipknot 11 év után visszatérjen Budapestre és február 5-én lehengereljék magyar rajongóikat.

Londonban szabotáltak, pár nap múlva nálunk is robbantanak

A világ egyik legnépszerűbb metál bandája Milánóból érkezik Budapestre, és rögtön a fellépésük után tovább is utaznak Berlinbe a következő koncertjükre. Extrém előadásmódjukat hatalmas pirotechnikai kiegészítőkkel teszik még látványosabbá, tűzoszlopok, lángnyelvek és robbanások színesítik majd a színpadi jelenlétet.
Ahogy a turné többi helyszínén, nálunk is kora reggel kezdik építeni majd a színpadot az arénában, amiben 65 magyar fog segíteni a produkciónak. Az 5 kamion, 9 busz és 3 furgonnal szállított  felszerelés a koncert technikai cucca mellett egy saját konyhát is tartalmaz, ugyanis a csapattal egy szakács is utazik a turnén, aki minden városban maga főz a teljes stábra. A Slipknot tagjai a zenekari öltöző mellé egy külön próbahelységet is kérnek a színfalak mögött, ahol bemelegíthetnek és némi örömzenéléssel turbózzák fel magukat a színpadra lépésük előtt. Az öltözőjükben 21C fokos hőmérsékletet kérnek biztosítani "normál komfort faktorként”, a szokásos kanapék, fotelek,
állólámpák, dohányzóasztalok és természetesen a szélessávú internet mellett.

FIGYELEM, FEGYELEM!
A koncertről nem lehet sem audio- sem videó felvételt készíteni, illetve a bejáratoknál kiszűrik még a professzionális fényképezőgépeket, üvegeket, palackokat, lézerpontozókat, láncokat és boxereket, amelyeket szintén nem lehet a koncertre bevinni.

Tervezett kapunyitás 19 órakor, a King 810 kezdi majd az estét 20 órakor, a Slipknot 21.20 magasságában lép színpadra.

Azért a fiúk küldtek a magyar rajongóknak egy kedves kis üzenetet, amit megtekinthettek itt.

Egyébként a Slipknot eredetileg a Korn társaságában utazgatott az Amerikai turné során, sajnos a hazai közönségnek be kell érnie a King 810 zenekarral, mivel Londonban a két népszerű banda útjai elváltak. Ezt megünneplendő a helyi közönséget megajándékozták egy közösen előadott Beastie Boys nótával, amiről szerencsére kiszivárgott néhány rajongói videó. Íme:


 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek