Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

2015. december 22.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Flipper Öcsire, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes fiatalon meghalt énekesére is megemlékezik testvére, Marót Viki az Uránia filmszínházban, december 22-én tartandó koncertjén.

Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar egy karácsonyi élőkoncertet ad meghitt családias légkörben barátaival igazi karácsonyi hangulatot teremtve.

“Zsúfolt időszakot élek meg, hiszen nemcsak a saját zenekarunkkal, hanem a Generál együttessel is rendszeresen vannak koncertjeink, de erre az alkalomra igazi zenei csemegékkel és vendégekkel
készülünk, sőt a testvérem is ott lesz velünk ezen az estén, de az még legyen meglepetés, hogy milyen módon.”Marót Vikinek olyan vendégei lesznek, mint Gál Csaba Boogie, aki duettet énekel Vikivel és hangulathoz illő dalokkal készül a koncertre. Wild Cow Sonnyi eredeti figurája a magyar szubkultúrának. A kiváló R'Roll énekes gitáros egész augusztusban Vikiék vendége volt a fellépéseiken, és most karácsonyi rock and roll nótákkal színesíti a műsort. Polyák Rita egy népszerű TV sorozat szereplője, Vikiék korábbi vokalistája azóta szóló karrierbe kezdett. Mariah Carrey dalával lepi meg a közönséget és egy erre a karácsonyra írt duettet énekel Vikivel. Orbán Józsi, mint Öcsi legjobb barátja énekel két dalt és egy duettet Vikivel. Minden dalban természetesen ott lesznek Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar tagjai zenészei alkotói és hangulatfelelősei.


 

 

Szólj hozzá!


Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen...

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Visszalépett Rost Andrea: egy fiatal szoprán lesz Salome

A Szabad Tér Színház október óta Rost Andrea címszerepbeli debütálásával hirdette a Salome operabemutatót, azonban visszalépett a nagynevű magyar szoprán.

Több mint fesztivál: Kapolcska

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Organ & Choir
Organ & Choir
Budapest 
Világkarnevál
Világkarnevál
Budapest 
Édeskeserű
Édeskeserű
Budapest 
Dr Valter and the...
Dr Valter and the...
Székesfehérvár 
Szeder - Nemcsak Jazz Klub
Szeder - Nemcsak Jazz Klub
Szigetszentmiklós