Év koncertje - szavazás

Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

2015. december 22.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Flipper Öcsire, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes fiatalon meghalt énekesére is megemlékezik testvére, Marót Viki az Uránia filmszínházban, december 22-én tartandó koncertjén.

Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar egy karácsonyi élőkoncertet ad meghitt családias légkörben barátaival igazi karácsonyi hangulatot teremtve.

“Zsúfolt időszakot élek meg, hiszen nemcsak a saját zenekarunkkal, hanem a Generál együttessel is rendszeresen vannak koncertjeink, de erre az alkalomra igazi zenei csemegékkel és vendégekkel
készülünk, sőt a testvérem is ott lesz velünk ezen az estén, de az még legyen meglepetés, hogy milyen módon.”Marót Vikinek olyan vendégei lesznek, mint Gál Csaba Boogie, aki duettet énekel Vikivel és hangulathoz illő dalokkal készül a koncertre. Wild Cow Sonnyi eredeti figurája a magyar szubkultúrának. A kiváló R'Roll énekes gitáros egész augusztusban Vikiék vendége volt a fellépéseiken, és most karácsonyi rock and roll nótákkal színesíti a műsort. Polyák Rita egy népszerű TV sorozat szereplője, Vikiék korábbi vokalistája azóta szóló karrierbe kezdett. Mariah Carrey dalával lepi meg a közönséget és egy erre a karácsonyra írt duettet énekel Vikivel. Orbán Józsi, mint Öcsi legjobb barátja énekel két dalt és egy duettet Vikivel. Minden dalban természetesen ott lesznek Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar tagjai zenészei alkotói és hangulatfelelősei.


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek