Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

2015. december 22.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Flipper Öcsire, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes fiatalon meghalt énekesére is megemlékezik testvére, Marót Viki az Uránia filmszínházban, december 22-én tartandó koncertjén.

Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar egy karácsonyi élőkoncertet ad meghitt családias légkörben barátaival igazi karácsonyi hangulatot teremtve.

“Zsúfolt időszakot élek meg, hiszen nemcsak a saját zenekarunkkal, hanem a Generál együttessel is rendszeresen vannak koncertjeink, de erre az alkalomra igazi zenei csemegékkel és vendégekkel
készülünk, sőt a testvérem is ott lesz velünk ezen az estén, de az még legyen meglepetés, hogy milyen módon.”Marót Vikinek olyan vendégei lesznek, mint Gál Csaba Boogie, aki duettet énekel Vikivel és hangulathoz illő dalokkal készül a koncertre. Wild Cow Sonnyi eredeti figurája a magyar szubkultúrának. A kiváló R'Roll énekes gitáros egész augusztusban Vikiék vendége volt a fellépéseiken, és most karácsonyi rock and roll nótákkal színesíti a műsort. Polyák Rita egy népszerű TV sorozat szereplője, Vikiék korábbi vokalistája azóta szóló karrierbe kezdett. Mariah Carrey dalával lepi meg a közönséget és egy erre a karácsonyra írt duettet énekel Vikivel. Orbán Józsi, mint Öcsi legjobb barátja énekel két dalt és egy duettet Vikivel. Minden dalban természetesen ott lesznek Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar tagjai zenészei alkotói és hangulatfelelősei.


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek