Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

2015. december 22.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Flipper Öcsire, a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes fiatalon meghalt énekesére is megemlékezik testvére, Marót Viki az Uránia filmszínházban, december 22-én tartandó koncertjén.

Marót Viki a testvérére, Flipper Öcsire is emlékezik karácsonyi koncertjén

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar egy karácsonyi élőkoncertet ad meghitt családias légkörben barátaival igazi karácsonyi hangulatot teremtve.

“Zsúfolt időszakot élek meg, hiszen nemcsak a saját zenekarunkkal, hanem a Generál együttessel is rendszeresen vannak koncertjeink, de erre az alkalomra igazi zenei csemegékkel és vendégekkel
készülünk, sőt a testvérem is ott lesz velünk ezen az estén, de az még legyen meglepetés, hogy milyen módon.”Marót Vikinek olyan vendégei lesznek, mint Gál Csaba Boogie, aki duettet énekel Vikivel és hangulathoz illő dalokkal készül a koncertre. Wild Cow Sonnyi eredeti figurája a magyar szubkultúrának. A kiváló R'Roll énekes gitáros egész augusztusban Vikiék vendége volt a fellépéseiken, és most karácsonyi rock and roll nótákkal színesíti a műsort. Polyák Rita egy népszerű TV sorozat szereplője, Vikiék korábbi vokalistája azóta szóló karrierbe kezdett. Mariah Carrey dalával lepi meg a közönséget és egy erre a karácsonyra írt duettet énekel Vikivel. Orbán Józsi, mint Öcsi legjobb barátja énekel két dalt és egy duettet Vikivel. Minden dalban természetesen ott lesznek Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar tagjai zenészei alkotói és hangulatfelelősei.


 

 

Szólj hozzá!


Csak most búcsúztatták el Aviciit

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Azt innen nehéz megmondani, hogy az újságíró kergette a szenzációt vagy Bublé beszélt félre, mindenesetre felröppent a hír, hogy a népszerű énekes visszavonul a nagyközönségtől, csak stúdiózni fog.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek