Mars az Arénába!

2013/02/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A felszólítás azokat érinti, akik tudják, hogy ki az a világhírű zenész, akire igazak az alábbi állítások: fél tucat slágerlista-vezető dal, több mint 45 millió eladott kislemez, a debütáló albumából 6 millió, a tavaly decemberben megjelent Unortodox Jukebox lemezből már közel 2 millió eladott példány. Igen, ez BRUNO MARS, aki 2013 november 7-én Budapestre érkezik.

Mars az Arénába!

Az énekes-dalszerző-producer-zenészmultitalentum zenészcsaládban látta meg a napvilágot Honoluluban, Hawaiin. Édesapja, a Brooklynból származó latin ütőhangszeres egy vegasi stílusú revüt szervezett, melyben egész családja részt vett. Az akkor 4 (!) éves kis Bruno figyelte családtagjait, amint slágereket adnak elő Waikiki Beach-en - nagyrészt ennek köszönheti változatos zenei stílusát is. Hamarosan ő lett a világ legfiatalabb Elvis-imitátora, és csatlakozott családjához az előadásokon, majd szerepelt a Nászút Las Vegasba című filmben, ahol a fiatalkori Elvist alakította.

Amint elvégezte a középiskolát, Mars elköltözött Hawaiiról Los Angelesbe, és vitte magával előadóművészi álmait is. Ezek az álmok azonban kicsit várattak magukra: először megalapította dalszerző/producer csapatát, a The Smeezingtons-t, Philip Lawrence-szel és Ari Levine-nel. A trió olyan előadóknak írt slágereket, mint Travie McCoy, Adam Levine, Flo-Rida vagy a Sugababes.

S hogy most mi van vele?

Ahogy a New York Times jellemezte, ő az egyik legsokoldalúbb és legjobb popelőadó, akinek könnyed és soulos hangja van, amit nagyszerűen tud variálni akár több zenei stílusban is. Legutóbb a Grammy-díjkiosztón kápráztatta el a közönséget a helyszínen és a tévéközvetítés jóvoltából az egész világon: közel kilencperces előadása közben állva tombolt a világsztárokból álló hallgatóság és olyan énekesek csatlakoztak hozzá a színpadon, mint Sting, Rihanna és Ziggy Marley.

Több mint egymilliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, díjak sokaságát tudhatja magáénak, többek között Grammy az "Év Férfi Előadója" és ASCAP az "Év Dala" díj, valamint Billboard, BRIT Award, American Music Award,  MTV Music Award és a People’s Choice Award is áll már a polcán. Emellett jelenleg ő tartja a leghosszabb TOP10-ben eltöltött idő rekordját a férfi előadók között.  

Bruno Mars, mint előadó 2010 nyarán debütált, és nem is akárhogyan: minden idők egyik legsikeresebb nemzetközi  indulását tudhatja magáénak, ráadásul elismertsége és rajongóinak száma azóta is folyamatosan növekszik.

 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek