Még odaértek! - ZP-mustra

2013/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ma este az elképesztő hangú Fábián Juli és Zoohacker lép fel a Rákóczi híd budai hídfőjénél, csütörtökön pedig a Kowalsky meg Vega zenél és forgat - hiszen rövidesen megjelenik legújabb, koncert DVD-jük. Így szólt a bevezetőnk, amikor érkezett a hír: Fábián Juli koncertje betegség miatt elmarad, új időpont: július 25.

Még odaértek! - ZP-mustra

Az első formációt két különböző műfajból érkező zenész, Fábián Juli jazzénekesnő és Palásti Kovács Zoltán producer és DJ, ismertebb nevén Zoohacker alapította 2011-ben. A felvételeken és élőben is teljes zenekarral megszólaló csapat már a debütálása óta folyamatosan jelen van a leghallgatottabb hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC's előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült 'Like A Child' című számával, mellyel országos hírnévre tett szert. A zenekar 'Liberation' című dala pedig 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Természetesen ezek a dalok a csapat Zöld Pardonos koncertjén is elhangzanak majd július 10-én, de Juliék néhány újabb saját szerzeményét is megismerheti majd a közönség. A koncert este 20 órakor kezdődik és 600 forint a belépő.

 

 

Idén tölti be 10. életévét a Kowalsky meg a Vega zenekar és ennek alkalmából az év végén egy koncert DVD-t is megjelentetnek a srácok. Ehhez az anyagot koncertjeik során rögzítik, a sorból pedig nem maradhat ki a Zöld Pardon sem, ahol július 11-én, csütörtökön este 19 órától lép fel a zenekar.A Black Out soraiból egykoron kilépő, majd később visszatérő karizmatikus frontember, Kowalsky 2003-ban hívta életre az akkor még szólóprojectjének kísérőzenekaraként induló együttest, ami aztán szép lassan teljes értékű bandává formálódott, azóta pedig az ország egyik legtöbbet koncertező, legnépszerűbb csapatává vált. Eddigi karrierjük során hat lemezük jelent meg, számos díjat zsebelhettek be és fergeteges hangulatú, teltházas bulikat adtak országszerte. A Zöld Pardon nem titkoltan mind közül egyik kedvenc koncerthelyszínük.

A ZP-ben mindig zseniális bulijaink vannak, fantasztikus az ottani közönség. Különösen szeretünk ott játszani, mondhatom, hogy szinte már hazajárunk oda. Ezért is volt fontos, hogy a most készülő koncert DVD-nkre – amit a mostani turnénk anyagaiból válogatunk majd össze - kerüljön fel olyan anyag, amit a ZP-ben forgattunk. Úgyhogy ezt a bulit is felvesszük, a legjobb pillanatokat pedig mindenki viszontláthatja majd az év végén megjelenő DVD-n. Sőt, így akár saját magát is felfedezheti az, aki eljön erre a koncertre – mondta Kowa, a csapat énekese és névadója.

A banda a koncertezés mellett lázasan készíti hetedik lemezét, melyről egy kis ízelítőt is adnak a ZP-s koncerten, július 11-én, csütörtökön, este 19 órától. Belépő 600 forint. Ennyi csak!


Képtár

  • Még odaértek! - ZP-mustra  kép 15334
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek