Év koncertje - szavazás

Még odaértek: DM AFTER PARTY a Pecsában

2013. május 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ha lemaradtál a koncertről, ha ott voltál a Puskás stadionban, ha elmentél a Dürer-beli afterre, ha kihagytad a partit: a legendás Depeche Mode Fan Club nagyszabású bulira készül a Pecsában ma este.

Még odaértek: DM AFTER PARTY a Pecsában

A világ talán legnagyobb Depeche Mode rajongói klubja 1987 szeptemberében alakult, tagjai azóta töretlen lelkesedéssel rendszeres időközönként szerveznek közös programokat. A KLUB tavaly ünnepelte 25. évfordulóját, emellett túl vannak 296 sikeresen lebonyolított rendezvényen. A Depeche Mode Fan Club negyedéves időközönként szervez klubesteket, melyek átlagos látogatottsága ezer fő körül alakul. Az eddig eltelt idő alatt már több mint 300 ezer látogatót fogadtak. A Pecsa már a kezdetek óta biztosít helyszínt a találkozóknak a Depeche Mode zenekar rajongói számára.

A klub ingyenes levelező értesítő listájára feliratkozott tagok minden internetes frissítésről, illetve az aktuális hírekről azonnali értesítést kapnak. Egyedi szolgáltatásuk a mobil info, amelynek segítségével közvetlenül eljutnak a rajongókhoz, számítógépes kapcsolat nélkül is, közel 500 regisztrált taggal. Internetes oldaluk tizenegy esztendős, míg a klubmagazin (BANG Magazin) 10 példányos múltra tekinthet vissza.

A klub életében csúcseseménynek számít, ha az imádatuk tárgya Budapesten koncertezik, ennek megfelelően fogják megünnepelni ezt az aranybetűs napot.


 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek