Megérkezett a nyár slágere?

2015. április 21.  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A mai napon jelent meg Adam Lambert visszatérő kislemeze, Ghost Town címmel. A rajongók már nagyon várták az új dalt (3 éve adott ki saját lemezt), amely a nyáron megjelenő The Original High című nagylemez előfutára.

Megérkezett a nyár slágere?

A Warnerhez szerződött sztár az utóbbi időben a Queen-nel való turnézása kapcsán hallatott magáról (a turné egyébként ősszel Dél-Amerikában folytatódik), új lemezével leginkább a ’90-es éveket idézi meg, a hangzás ezzel együtt nagyon modern és némi house beütés is tapasztalható.

Adam Lambert zenei látótere amúgy is elég széles, a ’70-es évek glamrockját idézte meg első stúdióalbumán (For your entertainment), a ’80-as évek diszkóját a másodikon (Trespassing), közben a Queen-nel ismét visszatért a múltba. A szövegek most is nagyon személyesek (ez már a bemutatkozó dalban is hallatszik), keserédes hangulat várható. A beköszönő kislemez hipnotikus, szürreális, egy végigvonuló mély house-ütemmel.

Dallamtapadás-veszélyre felkészülni!

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek