Megjelent a Budapesten is koncertező Simply Red új albuma

2019/11/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Tegnap megjelent a zenekar Blue Eyed Soul című új albuma, amelyet megturnéztatnak Európában. A megállóhelyek között ott van Budapest is.

Novemberben jön a Simply Red!

A 33 állomásos európai arénaturnéra – az egyik legsikeresebb angol koncertbandához méltóan – óriási show-val készülnek, amelynek keretében az új szerzemények mellett eljátsszák karrierjük összes nagy slágerét is. Ez a vadonatúj turné hosszú évek után végre Budapestet is útba ejti: 2020. november 23-án a Simply Red a Budapest Arénában ad minden bizonnyal emlékezetes koncertet.

Mick Hucknall az 1985-ös, korai kezdetektől a Simply Red dalszerzője és vezetője. A jelenlegi banda felállása 2003 óta változatlan, és az új turnén igazán kiteljesedhetnek majd. “Azt akarom, hogy élvezzük a zenélést, a közönség pedig keljen fel és mozogjon, és mindenki tegye bele a szívét a buliba. Az egész a groove elkapásáról szól” – mondta az énekes, aki 2013-ban adott szólókoncertet Budapesten, ott voltunk, imádtuk!

A Blue Eyed Soul albumot élőben rögzítették, csupán néhány utólagos felvétellel egészítve ki a British Grove Studiosban, Londonban. Mind a tíz dalt Mick Hucknall írta és Andy Wright-tal együtt producelte, akivel már hosszú ideje dolgoznak együtt. Zeneileg a klasszikus funk és soul vonal érvényesült.

“Nagyon várom már, hogy élőben játszhassam ezeket a dalokat, mert úgy a legjobbak” – nyilatkozta Mick Hucknall a hamarosan megjelenő lemez kapcsán.

“Jól akarok szórakozni!” Rajtunk ne múljon... :)

 

Simply Red, turné, Blue Eyed Soul, Mick Hucknall

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek