Év koncertje - szavazás

Mesterhármas: 3 éves az Orfeum

2013. november 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

3 év - 3 izgalmas nap vár azokra, akik együtt ünnepelnek a szórakozóhellyel november 11-13 között. 3 este, 3 műfaj, esténként 3 x 30 perces összeállítás állandó műsorainkból.

Mesterhármas: 3 éves az Orfeum

"3 évvel ezelőtt az utolsó simítások zajlottak a megnyitó est előtt. Szívünk, lelkünk és minden szeretetünk benne volt már akkor a falakban, és ez ma sincs másként. Nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen „kultúrmissziónkkal”egy elfeledett műfajt készültünk feltámasztani, egyedi műsorainkkal pedig a minőségi szórakoztatás különleges olvasztótégelyévé kívántunk válni. Rengeteg munka van mögöttünk. Néhol rögös volt az út, de hálás feladat ez, hiszen kellett Pestnek az Orfeum, szívébe fogadta a különleges szórakozásra vágyó közönség a pesti mulatót." - írják levelükben.

Természetesen, nem szűk körben ünnepelnek, hanem együtt a közönségükkel:

November 11-én szvingműsoraikból készítenek izgalmas elegyet. Farkas Gábor Gábriel és fúvósokkal kiegészített zenekara a Liza & Me, valamint a Night & Day színházi jellegű előadásokból készül egy különleges válogatással.

A második blokkban Csobot Adél Simply Swing! produkciójának magyar dalokból álló részletét láthatjuk, megtűzdelve Gábriel Egy darabot a szívemből című produkciójának legkedvesebb dalaival.

A harmadik blokk vendége Gájer Bálint, a Group’n’Swing együttes énekese lesz. Bálint és Gábriel több állomáson is megállnak az Orfeum New York–Budapest zenei járatán.

November 12-én revü- és show-műsorokkal készülnek. A klasszikusabb vonalat képviselő Pocket Revue, a modernebb stílusú Burlesque, és a múlt század eleji, dekadens Amerika világát mai gondolkodással elegyítő A Nagy Gatsby Show legizgalmasabb pillanatait válogatták össze 3 x 30 percben. Az Orfeum tánckara és énekeseik (Berkes Olivér, Gondi Helén és Kállai-Kiss Zsófia) garantálják a látványos táncelemekben és izgalmas dalokban bővelkedő, fantasztikus est hangulatát.

Aznap vendégük lesz a nagy sikernek örvendő Egy díva éjszakája elnevezésű produkció énekesnője, Rácz Kati is.

November 13-án a pop játssza a főszerepet az Orfeum színpadán. Hosszú ideig inkább a szving és a dzsessz köré épültek műsoraik, de szépen lassan a popzene is teret kapott. A fellépő zenekarok mindannyian különleges hangszereléssel igyekeznek színpadra állítani a legkedveltebb popdalokat. Közülük is a legizgalmasabbakat választották ki a Jackson Forever, a Hallelujah, I Sing! és a Teltház című produkciókból.

Gyurki Beatrix, Kállai-Kiss Zsófia, Nádor Dávid és Schwartz Dávid mellett fellép majd Tóth Gabi és Tóth Vera is, akik a népszerű Sister Act című koncertjük anyagából hoznak el néhány dalt.

Boldog születésnapot, Orfeum!

 

 


Képtár

  • Mesterhármas: 3 éves az Orfeum kép 21290
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek