Mesterhármas: 3 éves az Orfeum

2013. november 06.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

3 év - 3 izgalmas nap vár azokra, akik együtt ünnepelnek a szórakozóhellyel november 11-13 között. 3 este, 3 műfaj, esténként 3 x 30 perces összeállítás állandó műsorainkból.

Mesterhármas: 3 éves az Orfeum

"3 évvel ezelőtt az utolsó simítások zajlottak a megnyitó est előtt. Szívünk, lelkünk és minden szeretetünk benne volt már akkor a falakban, és ez ma sincs másként. Nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen „kultúrmissziónkkal”egy elfeledett műfajt készültünk feltámasztani, egyedi műsorainkkal pedig a minőségi szórakoztatás különleges olvasztótégelyévé kívántunk válni. Rengeteg munka van mögöttünk. Néhol rögös volt az út, de hálás feladat ez, hiszen kellett Pestnek az Orfeum, szívébe fogadta a különleges szórakozásra vágyó közönség a pesti mulatót." - írják levelükben.

Természetesen, nem szűk körben ünnepelnek, hanem együtt a közönségükkel:

November 11-én szvingműsoraikból készítenek izgalmas elegyet. Farkas Gábor Gábriel és fúvósokkal kiegészített zenekara a Liza & Me, valamint a Night & Day színházi jellegű előadásokból készül egy különleges válogatással.

A második blokkban Csobot Adél Simply Swing! produkciójának magyar dalokból álló részletét láthatjuk, megtűzdelve Gábriel Egy darabot a szívemből című produkciójának legkedvesebb dalaival.

A harmadik blokk vendége Gájer Bálint, a Group’n’Swing együttes énekese lesz. Bálint és Gábriel több állomáson is megállnak az Orfeum New York–Budapest zenei járatán.

November 12-én revü- és show-műsorokkal készülnek. A klasszikusabb vonalat képviselő Pocket Revue, a modernebb stílusú Burlesque, és a múlt század eleji, dekadens Amerika világát mai gondolkodással elegyítő A Nagy Gatsby Show legizgalmasabb pillanatait válogatták össze 3 x 30 percben. Az Orfeum tánckara és énekeseik (Berkes Olivér, Gondi Helén és Kállai-Kiss Zsófia) garantálják a látványos táncelemekben és izgalmas dalokban bővelkedő, fantasztikus est hangulatát.

Aznap vendégük lesz a nagy sikernek örvendő Egy díva éjszakája elnevezésű produkció énekesnője, Rácz Kati is.

November 13-án a pop játssza a főszerepet az Orfeum színpadán. Hosszú ideig inkább a szving és a dzsessz köré épültek műsoraik, de szépen lassan a popzene is teret kapott. A fellépő zenekarok mindannyian különleges hangszereléssel igyekeznek színpadra állítani a legkedveltebb popdalokat. Közülük is a legizgalmasabbakat választották ki a Jackson Forever, a Hallelujah, I Sing! és a Teltház című produkciókból.

Gyurki Beatrix, Kállai-Kiss Zsófia, Nádor Dávid és Schwartz Dávid mellett fellép majd Tóth Gabi és Tóth Vera is, akik a népszerű Sister Act című koncertjük anyagából hoznak el néhány dalt.

Boldog születésnapot, Orfeum!

 

 


Képtár

  • Mesterhármas: 3 éves az Orfeum kép 21290
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek