Menopauza 1170x180

Mihalik Ábel ugrik be a törött kezű dobos helyére

2018/02/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az utóbbi napok havas, jeges időjárása komoly zavart okozott a Nomad életében: a zenekar dobosa, Vécsi Zoltán a olyan szerencsétlenül csúszott és esett el, hogy eltört a keze, amit azonnal meg is kellett műteni.

Mihalik Ábel ugrik be a törött kezű dobos helyére

Öröm az ürömben, hogy a dobost azóta már kiengedték a kórházból, ám így is több hetes rehabilitáció vár rá, vagyis nem tud ott lenni a ma Szombathelyen induló, Leander Kills-szel közös turnén – és sajnos a Nomad saját állomásainak jelentős részén sem.

A csapat szerencséjére Mihalik Ábel, az első Nomad album dobosa – a legtöbb helyszínen – bevetésre készen áll, így aki nem tudott ott lenni a tavaly nyári, három szenzációs bulin, ahol ugyancsak Ábel segített ki, az most bepótolhatja az élményt.

Zoli balesete miatt a negyedik Nomad album munkálatait is fel kellett függesztenie a bandának, hiszen sem dobolni, sem szerepelni nem tud (mármint a készülő klipekben), meg aztán a lemezbemutató turnét sem lehet nélküle lebonyolítani.

Fotó: Nomad/FB

Ugyanakkor a zenekar szeretné kárpótolni a közönséget, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy március 9-re, a barbanegrás nagykoncertre elkészüljön a június elején, Budakalászon rögzített koncertlemez, amely terveik szerint 21 dallal, dupla cédén látna napvilágot.

Mihalik Ábel, beugrás, turné, Nomad, dobos, baleset

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek