Mocsok 1 Kölykök koncert és exkluzív dalpremier a GMK-ban

2016. január 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Január 21-én hazai pályán a „bulinegyed” közepén lép fel idén először a Mocsok 1 Kölykök zenekar, ahol exkluzív dalpremierrel örvendeztetik meg a koncertre jegyet váltó rajongókat. A közönséget bemelegíti vagy inkább kifárasztja az ACid/DC vagyis Baricz Gergő AC/DC tribute zenekara.

Mocsok 1 Kölykök koncert és exkluzív dalpremier a GMK-ban

Az egyedülállóan szellemes, fanyar humorú szövegeiről és letisztult popzenéjéről ismertté vált srácok idén „Társalog minden csillag” címmel, új nagylemezzel jelentkeznek.
Az első előfutár a „Szakad a kép” már december óta hallható az MR2 rádión és egy Star Wars hullámot meglovagló ötletes szövegvideó is készült hozzá:A csütörtöki koncert apropója pedig, hogy a Gozsdu Manó Klubba látogató rajongók a jegyük mellé első kézből kapnak elérhetőséget az új lemezt beharangozó eddig még ismeretlen dalhoz, amelyhez meglepetés videóval is készült a banda. Hogy milyen formában? Az titok. Csak annyit tudunk, hogy január 21-én Karambol a GMK-ban! Akármit is jelentsen ez, nem?


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek