Mocsok 1 Kölykök koncert és exkluzív dalpremier a GMK-ban

2016. január 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Január 21-én hazai pályán a „bulinegyed” közepén lép fel idén először a Mocsok 1 Kölykök zenekar, ahol exkluzív dalpremierrel örvendeztetik meg a koncertre jegyet váltó rajongókat. A közönséget bemelegíti vagy inkább kifárasztja az ACid/DC vagyis Baricz Gergő AC/DC tribute zenekara.

Mocsok 1 Kölykök koncert és exkluzív dalpremier a GMK-ban

Az egyedülállóan szellemes, fanyar humorú szövegeiről és letisztult popzenéjéről ismertté vált srácok idén „Társalog minden csillag” címmel, új nagylemezzel jelentkeznek.
Az első előfutár a „Szakad a kép” már december óta hallható az MR2 rádión és egy Star Wars hullámot meglovagló ötletes szövegvideó is készült hozzá:A csütörtöki koncert apropója pedig, hogy a Gozsdu Manó Klubba látogató rajongók a jegyük mellé első kézből kapnak elérhetőséget az új lemezt beharangozó eddig még ismeretlen dalhoz, amelyhez meglepetés videóval is készült a banda. Hogy milyen formában? Az titok. Csak annyit tudunk, hogy január 21-én Karambol a GMK-ban! Akármit is jelentsen ez, nem?


 

 

Szólj hozzá!


Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: immáron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a magyar rapelőadók krémjét. Most ismét időszerű volt.

Soha ne használj paprikaspray-t egy emberekkel tömött helyen viccből (sem)!

A hatósági feltételezések szerint paprikaspray-t fújó fiatalkorú, valamint további hét személy ellen indult ügyészi vizsgálat Olaszországban a Marche tartománybeli Corinaldo egyik szórakozóhelyén egy koncerten szombatra virradó éjszaka kirobbant pánik okozásáért, amely hat ember halálához vezetett – jelentette az olasz sajtó...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek