Mókuskerék: Szirtes Edina és vendégei a Bazaar Eclectica-ban

2017/10/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A V4 koncertsorozat keretében november 3-án Szirtes Edina Mókus és a Szirtes Vonósnégyes valamint Rohmann Ditta csellóművész lép színpadra a Bazaar Eclectica-ban (Várkert Bazár/Öntőház udvar). Meghívott vendég Rohmann Ditta és Lengyelország egyik legnépszerűbb jazz zenésze, Wojtek Mazolewski.

Mókuskerék: Szirtes Edina és vendégei a Bazaar Eclectica-ban

Október 13-tól december 15-ig minden pénteken 20 órakor a különböző műfajok – a népzene, világzene és a jazz – legjelesebb képviselői lépnek színpadra. Az előadásokon minden alkalommal egy hazai, illetve egy külföldi fellépő koncertjét is meghallgathatjuk.

November 3-án többek között Szirtes Edina Mókus és a Szirtes vonósnégyes előadását hallhatják az érdeklődők. Edina zeneszerző, hegedűművész és énekes, aki szólóban és vonósnégyesével is egyaránt teltházas koncerteket ad. Profi zenész, akinek hangja is épp olyan szépen szól, mint a hegedűje.

Rohmann Ditta csellóművész gyerekkora óta zenél, első önálló koncertjét tizenegy évesen adta külföldön. Zenei repertoárja egészen a barokktól napjainkig ível, melybe a pénteki koncerten az érdeklők is bepillantást nyerhetnek.

A magyar zene kiválóságai után a lengyel jazz talán legnagyobb sztárja, Wojtek Mazolewski lép fel a Várkertben. Mazolewski a jazz megújítójának számít, hiszen a zenei stílust a fiatalabb korosztály számára is szerethetővé tette. Filmekhez és színházi előadásokhoz is komponál, zenéjével Európát és az Egyesült Államokat is bejárta, mely során több rangos zenei díjat is kapott.

A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

A regisztrációkat a szervezők az előadást megelőző csütörtök 20 óráig fogadják a V4concerts@hungarofest.hu email-címen.

Szirtes Edina Mókus, Szirtes vonósnégyes, Rohmann Ditta, Wojtek Mazolewski, koncert, ingyenes

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek