Morcheeba: Sajátos stíluskavalkád a Syma Csarnokban!

2014. december 04.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

A brit Morcheeba zenekar már-már hazajár Magyarországra, hisz nem először teszik tiszteletüket nálunk. Az igényes zene kedvelőinek ezen az estén egy sajátos hangzású koncertben lesz részük: a loungeot a dubbal ötvöző és a rock lágy elemeit finoman használó formáció minden alkalommal nagy sikert arat, és ez bizonyítja a világszerte eladott 6 millió lemez.

Morcheeba: Sajátos stíluskavalkád a Syma Csarnokban!

A kreatív-motorként működő Paul Godfrey és Ross Godfrey szócsöve a szépséges és még szebb hangú Skye Edwards, aki olyan méltósággal él a színpadon mint egy igazi díva.

A szívfacsaró és a fantáziavilágba mutató dalok mellett megférnek a trip-hop stílusjegyek is. A Morcheeba albumai egytől egyig színesek, és nem látjuk a zenekar határait benne, mert ha lehet így fogalmazni, nincsenek határaik... A saját naprendszerükben cirkálnak keresztbe-kasul, és közben hátradőlve írogatják a dalaikat.

Az egyedi stílus és a modern kor pszihedelikus nagykövetei. Megtarották a 90-es évek végére és a 2000-es évek elejére jellemző megoldásokat és hangzásvilágot, és ezzel lesznek igazán maiak.
A 2013-ban megjelent Head up High albumuk minden stílusjegyehamisíthatatlan Morcheeba! A recept pedig egyszerű: nem ugrálnak az irányzatok között, hanem maguk alkotnak egy irányzatot!

Szóval, aki minden porcikáját és érzékszervét lazára és OFF üzemmódba akarja kapcsolni, annak december 8-án a SYMA Csarnokban a helye! Én ott leszek és igyekszem a söröm árnyékából minden impulzust magamba fogadni, és másnap (ha nem ragad magába az éjszaka) frissen tálalni a Morcheeba érzést....


 

 

Szólj hozzá!


Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júniusban!

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb...

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

A szám a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeit takarja, a dalcím a Wham! egyik jól (unásig?) ismert slágerét, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szól.

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek