Év koncertje - szavazás

Móresre tanítják a halált Pécsett: VHK

2015. október 26.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az A38-as hajón adott fergeteges koncert után, mely az év egyik legkiemelkedőbb zenei eseményének tekinthető, a 40 éves VHK Pécsen folytatja jubileumi turnéját.

Móresre tanítják a halált Pécsett: VHK

A Vágtázó Halottkémek a Pécsi Est Caféba várja rajongóit, hogy újabb szertartás közepette megajándékozza őket a világegyetem örök zenéivel. A legutóbbi alkalom programjához hasonlóan nyitányként ismét A Halál móresre tanítása című lemez dallamai csendülnek fel, utána pedig a többi albumról válogatott számok zuhognak a közönségre. A VHK vendége ezúttal, mint sejthető is, a Psycho Mutans lesz.


 Pécsi Est Café, Pécs, Rákóczi út 46.
2015. október 30-a, este 7 óra
Jegyár: elővételben 1800 forint, a helyszínen 2300 forint

Menetrend:

kapunyitás: 20:00
Psycho Mutans: 21:00
Vágtázó Halottkémek: 22:00

 

„A koncerthelyzet, a közönség hangulata szintén lényeges ebben az érzékelésben, a zene értelmezésében és voltaképp a zenénk éltető erejében, a hangulat megteremtésében. Sokszor ez pótolhatatlan. Így nemegyszer csak a koncertek tűzkeresztségében derül ki, mennyire életképes egy-egy szám. Olykor pedig évek múlva, ahogy például a Halló Mindenség! esete bizonyítja. Megszületése után másfél évig pihent, mert nem láttuk eléggé, illetve nem találtuk hozzá az értelmezést. Mégis mi lett belőle! Napjainkban is tart a felfedezése, s ennek nyomán váratlan elképzelések kapcsolódnak be a próbákon, a koncerteken e darab eljátszásakor.”

 Grandpierre Attila, Kulter.hu, 2014


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek