Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva

2013. május 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Május 25-én szombaton az ötvenes és hatvanas évek legtréfásabb kis költségvetésű sci-fijeit kíséri élőben a SpaceTaxi a Bem moziban.

Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva

Eddig meglevő, de most új - szkafanderbe - köntösbe bújtatott, és külön erre az alkalomra szerzett dalokkal várják a nagyérdeműt a Bem moziban 19.30-tól. A válogatottan bugyuta filmeket ezúttal a minden hibát és bénaságot észrevevő, de mégis ezek mögött a szépséget kereső Mr.Bloodbunny fogja kommentálni. A kosztümös szörnyek levadászásában Nemes Janó lézer szaxofonjával és Szűcs Dani kvantumpajzzsal ellátott gitárjával lesz segítségükre, valamint bemutatkozik Veres Ida, mint a zenekar új énekesnője. Az est úgymond egy komplex audiovizuális élményt nyújtó műalkotás.


Képtár

  • Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva kép 13098
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek