Év koncertje - szavazás

Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva

2013. május 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Május 25-én szombaton az ötvenes és hatvanas évek legtréfásabb kis költségvetésű sci-fijeit kíséri élőben a SpaceTaxi a Bem moziban.

Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva

Eddig meglevő, de most új - szkafanderbe - köntösbe bújtatott, és külön erre az alkalomra szerzett dalokkal várják a nagyérdeműt a Bem moziban 19.30-tól. A válogatottan bugyuta filmeket ezúttal a minden hibát és bénaságot észrevevő, de mégis ezek mögött a szépséget kereső Mr.Bloodbunny fogja kommentálni. A kosztümös szörnyek levadászásában Nemes Janó lézer szaxofonjával és Szűcs Dani kvantumpajzzsal ellátott gitárjával lesz segítségükre, valamint bemutatkozik Veres Ida, mint a zenekar új énekesnője. Az est úgymond egy komplex audiovizuális élményt nyújtó műalkotás.


Képtár

  • Mozikoncert a SpaceTaxival: sci-fi-horrorra akadva kép 13098
 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek