MUSE-koncert: a kulisszák mögött

2012. november 08.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Közeledik a Muse-turné budapesti állomásához. A koncertsorozat három hete startolt Franciaországban, és eddig minden helyszínen szuperlatívuszokban beszéltek a zenekar előadásáról.

MUSE-koncert: a kulisszák mögött

Lássuk, mi vár a magyar közönségre! Az estét a pár éve alakult angol Everything Everything koncertje nyitja, ők 19.45-kor mutatkoznak be az Arénában. A Muse kilenc óra körül  lép színpadra, kétórás, hihetetlenül látványos, új show-jával. A zenekar ezúttal is kitett magáért, sodró lendületű bulijukat óriási technikai felszereléssel és háttérrel pörgetik fel még jobban. Egy négyoldalú, gigantikus, mozgó videódíszlet adja a látvány alapját, melyet lézerekkel és füstgépekkel egészítenek ki a koncert folyamán. A csapat előző este még Bécsben lép fel, így a felszerelést 20 kamionnal és 4 busszal, éjszaka szállítják át Budapestre, és hajnalban kezdődik az építés az Arénában. A turné meglehetősen nagy stábbal utazik, amelynek java része technikai szakember, de mindenhol még közel száz helyi segítőt alkalmaznak, hogy minden időben elkészüljön és tökéletesen működjön a koncertek alatt. A zenekar és a stáb a színfalak mögött minél barátságosabb és családiasabb hangulatot próbál teremteni a hosszú turné alatt, így például a Muse öltözője mellett külön próbahelyiség és egy családi szoba is a rendelkezésükre áll, de például egy külön pihenőszobát is kialakítanak. Igazán különleges kérést nem nyújtottak be a szervezők felé, az öltözőbe csak kényelmes kanapét, foteleket, dohányzó asztalt, némi hangulatvilágítást illetve angol napilapokat kértek az internet csatlakozás mellé. 


Képtár

  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7781
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7782
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7784
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7785
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7786
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7787
 

 

Szólj hozzá!


Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból...

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hány Fahrenheit lesz a Barba Negra Track-ben augusztus 29-én?

Ha Celsiusban is meg kellene megmondani, ahhoz még korán van, ha "zenében", akkor csak egy... A téli buli után nem kell újabb 11 évet várni – a banda nyár végén ismét koncertezik, a Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska az Illés zenekar generációs himnuszát, Az utcánt gondolta újra Szeder társaságában, jobban kidomborítva annak lírai oldalát. A klip a Szederrel közös, több évtizedes barátságát festi fel a képernyőre. Az utcán feldolgozása egyébként a dalszerző-gitáros nemrég megjelent kézműves remix lemezén, a Híd EP-n hallható.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek