MUSE-koncert: a kulisszák mögött

2012. november 08.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Közeledik a Muse-turné budapesti állomásához. A koncertsorozat három hete startolt Franciaországban, és eddig minden helyszínen szuperlatívuszokban beszéltek a zenekar előadásáról.

MUSE-koncert: a kulisszák mögött

Lássuk, mi vár a magyar közönségre! Az estét a pár éve alakult angol Everything Everything koncertje nyitja, ők 19.45-kor mutatkoznak be az Arénában. A Muse kilenc óra körül  lép színpadra, kétórás, hihetetlenül látványos, új show-jával. A zenekar ezúttal is kitett magáért, sodró lendületű bulijukat óriási technikai felszereléssel és háttérrel pörgetik fel még jobban. Egy négyoldalú, gigantikus, mozgó videódíszlet adja a látvány alapját, melyet lézerekkel és füstgépekkel egészítenek ki a koncert folyamán. A csapat előző este még Bécsben lép fel, így a felszerelést 20 kamionnal és 4 busszal, éjszaka szállítják át Budapestre, és hajnalban kezdődik az építés az Arénában. A turné meglehetősen nagy stábbal utazik, amelynek java része technikai szakember, de mindenhol még közel száz helyi segítőt alkalmaznak, hogy minden időben elkészüljön és tökéletesen működjön a koncertek alatt. A zenekar és a stáb a színfalak mögött minél barátságosabb és családiasabb hangulatot próbál teremteni a hosszú turné alatt, így például a Muse öltözője mellett külön próbahelyiség és egy családi szoba is a rendelkezésükre áll, de például egy külön pihenőszobát is kialakítanak. Igazán különleges kérést nem nyújtottak be a szervezők felé, az öltözőbe csak kényelmes kanapét, foteleket, dohányzó asztalt, némi hangulatvilágítást illetve angol napilapokat kértek az internet csatlakozás mellé. 


Képtár

  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7781
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7782
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7784
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7785
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7786
  • MUSE-koncert: a kulisszák mögött kép 7787
 

 

Szólj hozzá!


Csak egy sört kell innod, és premier előtt meghallgathatod a PASO új számát!

Csak egy sört kell innod, és premier előtt...

Az együttes idén ünnepli 15. születésnapját, és ezen alkalomból egy neves sörfőzdével közösen különleges kézműves sört dobnak a piacra. Ez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Virrasztást tartanak a Gödör Klubban Magyar Péterért

Magyar Péter, az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa május 19-én, hosszú betegség után hunyt el.

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek