Mystery Gang: Bazinagy Őszi Rockabilly Turné

2015. október 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Hangszerek bepakolva, útilapu felkötve, kalandra fel! A rockabilly egyik legeredetibb hazai formációja, az Egri Péter, Paszinger Zoltán (Singer), Tamási László alkotta trió a nyári szezont követően sem tud nyugton maradni, fogalmazhatnánk úgy is: ’lábukban a boogie’ - rég tapasztalt eseménysorozattal örvendeztetve a nagyérdeműt.

Mystery Gang: Bazinagy Őszi Rockabilly Turné

Az őszi időszak is igen aktívnak ígérkezik, ugyanis nem múlik el hétvége Mystery Gang koncert nélkül! Jó ideje nem került sor klubturnéra, így egyfajta hiánypótlóként is szolgál az országot átszelő rockabilly őrület, a következő másfél hónapban érintve Székesfehérvár, Eger, Dunaújváros, Jászárokszállás, Kazincbarcika, Komló, Kecskemét, Szeged, Győr és Kapuvár városokat. Majd az egész megkoronázására novemberben a fővárosi Akvárium klubban kerül sor egy nagyszabású rendezvény formájában, az Ed Philips and the Memphis Patrol valamint a Gorilla társaságában. S mi egyébre készül még a zenekar? A történet hamarosan folytatódik…

 

 Nagy Őszi Rockabilly turné 2015

10.17. Nyolcas Műhely (Székesfehérvár)

10.24. Gödör Kult Klub (Eger)

10.30. Dózsa Mozi, Jazz Galéria (Dunaújváros)

10.31. Halloween party, Teddy Bár (Jászárokszállás)

11.13. Kazincbarcika

11.14. Zrínyi Klub (Komló)

11.20. Akvárium (Budapest)

11.21. TEKA (Kecskemét)

11.21. Jégvarázs fesztivál (Szeged)

11.27. Rómer Ház (Győr)

11.28. Shop-Stop (Kapuvár)


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek