Év koncertje - szavazás

Mystery Gang: Bazinagy Őszi Rockabilly Turné

2015. október 14.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Hangszerek bepakolva, útilapu felkötve, kalandra fel! A rockabilly egyik legeredetibb hazai formációja, az Egri Péter, Paszinger Zoltán (Singer), Tamási László alkotta trió a nyári szezont követően sem tud nyugton maradni, fogalmazhatnánk úgy is: ’lábukban a boogie’ - rég tapasztalt eseménysorozattal örvendeztetve a nagyérdeműt.

Mystery Gang: Bazinagy Őszi Rockabilly Turné

Az őszi időszak is igen aktívnak ígérkezik, ugyanis nem múlik el hétvége Mystery Gang koncert nélkül! Jó ideje nem került sor klubturnéra, így egyfajta hiánypótlóként is szolgál az országot átszelő rockabilly őrület, a következő másfél hónapban érintve Székesfehérvár, Eger, Dunaújváros, Jászárokszállás, Kazincbarcika, Komló, Kecskemét, Szeged, Győr és Kapuvár városokat. Majd az egész megkoronázására novemberben a fővárosi Akvárium klubban kerül sor egy nagyszabású rendezvény formájában, az Ed Philips and the Memphis Patrol valamint a Gorilla társaságában. S mi egyébre készül még a zenekar? A történet hamarosan folytatódik…

 

 Nagy Őszi Rockabilly turné 2015

10.17. Nyolcas Műhely (Székesfehérvár)

10.24. Gödör Kult Klub (Eger)

10.30. Dózsa Mozi, Jazz Galéria (Dunaújváros)

10.31. Halloween party, Teddy Bár (Jászárokszállás)

11.13. Kazincbarcika

11.14. Zrínyi Klub (Komló)

11.20. Akvárium (Budapest)

11.21. TEKA (Kecskemét)

11.21. Jégvarázs fesztivál (Szeged)

11.27. Rómer Ház (Győr)

11.28. Shop-Stop (Kapuvár)


 

 

Szólj hozzá!


Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a...

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC hírportálja.

Pápai Joci győzelmével és plágiumgyanúval zárult A Dal második elődöntője

Szombat este A Dal című műsorban utoljára pontozott a tisztelt zsűri – megint adtak okot némi mérgelődésre nézői körökben. A legnagyobb port mégsem ez kavarta, hanem Freddie külön bejelentése a műsor végén, ami előre vetít egy újabb botrányos, plágiumvádakkal teli hetet a végjáték előtt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek